Formular de înscriere voluntari- Royal Race Câmpina- 3 septembrie 
În urma completării formelor furnizate în cadrul acestui formular. Odată cu intrarea în vigoare a Regulamentului General UE privind Protecția Datelor (GDPR), următoarele date oferite prin formularul de înscriere vor fi centralizate în baza de date Young Motivation: nume, prenume, vârstă, localitatea de proveniență, numărul de telefon, adresa de mail, cu scopul de a ține o evidență clară a voluntarilor pentru evenimentul Royal Race 2023 și de a te contacta pentru desfășurarea în bune condiții a procesului de voluntariat. Te asigurăm că datele tale nu vor fi utilizate în alte scopuri și vor rămâne confidențiale. Completând acest formular îți oferi acordul pentru prelucrarea datelor.

Royal Race Câmpina este un concurs de ciclism, având cauze caritabile. Componenta caritabila a acestui eveniment urmărește să utilizeze sumele rezultate din plata taxelor de participare pentru proiecte în avantajul mai multor grupuri de copii și tineri, toate aceste proiecte fiind organizate de Asociația Young Motivation.

Urmărim să ajutăm comunitatea de copii cu tulburări din spectrul autist, atât din Câmpina, cât şi din împrejurimi, şi să planificăm o serie de cursuri de orientare în carieră şi dezvoltare personală pentru tinerii elevi din Câmpina.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume *
Prenume *
Vârstă *
Localitate de proveniență *
Număr de telefon *
Adresă de email *
Ocupație *
Daca ești la liceu, te rog să specifici clasa.
Clear selection
Ai participat la ediția precedentă de RRC? *
Daca da, ce te-a facut sa vrei sa participi din nou?
Ai participat la alte tipuri de voluntariate? *
Daca ai ales da, te rog să explici în câteva cuvinte în ce constau acestea.
Din ce echipa ai vrea sa faci parte? *
Required
Daca ai sugestii/ feedback pentru noi, ne-am bucura sa aflam:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy