Participeu en "El Joc dels 125 anys de les Bases"
"El Joc dels 125 anys de les Bases" té l’objectiu de donar a conèixer el context històric i social de la Manresa de les Bases (finals del segle XIX i principis del XX) d’una manera atractiva i interactiva.

En aquest joc, els participants hauran de visitar onze punts emblemàtics de la Manresa de les Bases i resoldre un enigma en cadascun d’ells. Cada enigma encertat donarà 10 punts al participant, mentre que la resolució de l’últim i una 'selfie' feta en qualsevol dels onze llocs que conformen el joc en donarà 25.

Les preguntes a les quals es refereix la numeració d'aquest formulari poden localitzar-se en l'explicació dels punts sobre el plànol de la ciutat en el següent enllaç: https://goo.gl/7YhNtG

Les persones que hagin obtingut el total de 125 punts en el joc participaran en el sorteig de dues tauletesse sortejaran dues tauletes i, per tant, hi haurà dues persones premiades. Us animem a participar-hi!

Email address *
Nom i cognoms *
Telèfon de contacte *
1.-
2.-
3.-
4.-
5.-
6.-
7.-
8.-
9.-
10.-
11.-
Fes-te una selfie amb una de les plaques anteriors i adjunta la fotografia aquí *
Required
De conformitat amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l’Ajuntament de Manresa us informa que les dades de caràcter personal que ens heu facilitat seran emprades només a efectes d’aquest joc, sense que es puguin cedir a tercers, i d’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms