Kampement en In-Spel tent aanvragen Games-N-Stuff evenementen 2019
Met dit formulier kun je een kampement/ plaats in het dorp aanvragen voor een van de GNS evenementen in 2019. Lees de vragen goed door!

Belangrijk: Het invullen van dit formulier geeft geen garantie op een kampement!

Email address *
Voorwaarden kampaanvraag
=> Degene die de kampaanvraag doet is voor de organisatie aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het kampement, (voor, tijdens en na het evenement) het naleven van de huisregels en het netjes opleveren van het toegewezen veld na de afbouw.

=> Op de parkeerplaats (Linker P: http://adashoeve.nl/index.php/plattegrond) zullen trekkarren aanwezig zijn, zodat je je spullen het terrein op kunt brengen. Graag direct na gebruik de trekkar terug brengen, zodat deze weer gebruikt kan worden door andere mensen.

=> Je kunt je spullen neerzetten op het toegewezen kampeerveld, hierover krijg je enkele weken voor het evenement bericht. Je krijgt ter plekke een exacte plek aangewezen voor het opbouwen van je kampement/tent. Je mag je spullen wel naar de plek brengen, maar wacht met opbouwen totdat iemand van de organisatie je de exacte plek heeft aangewezen.

=> Piohout: Er zijn balken in verschillende lengtes aanwezig op het terrein. Hier kan je naar redelijkheid gebruik van maken. Bijvoorbeeld voor het maken van een toegangspoort. Pioconstructies moeten altijd door één van onze medewerkers worden gecontroleerd - je bent zelf verantwoordelijk om de controle aan te vragen, ga hiervoor naar de incheck of spreek een spelleider aan.
We kunnen piohout voor je groepje meenemen op de tractor vrijdagochtend tijdens de opbouw. Er zijn 3 voorwaarden:
1) Je neemt minimaal twee weken van te voren contact met ons op door een mail te sturen naar events@gamesnstuff.com en daarin te aan te geven hoeveel piohout je denkt nodig te hebben;
2) Er is minimaal één persoon van je groep aanwezig is om 10:00 op vrijdagochtend tijdens de opbouwdag van het evenement. Die persoon helpt mee met laden en lossen van al het opgeladen piohout (dus ook dat van anderen)
3) Er is minimaal één persoon van je groep aanwezig bij de afbouw om de piopalen op te laden en weer terug te brengen met de tractor en weer af te laden in het piohouthok.
Het alternatief is dat je zelf met karren het piohout heen en weer vervoert. Touw moet je altijd zelf in voorzien.

=> Een vuurton en onderstel zijn beschikbaar bij het piohok en deze kunnen gebruikt worden om vuur te maken. Dit mag alleen op de daarvoor aangewezen vuurplaats! Een eigen vuurkorf/schaal mag ook gebruikt worden mits deze los van de grond staat en de as opgevangen wordt.
I.v.m. de veiligheid dient er ten minste een blusdeken in het kamp aanwezig te zijn. Een emmer water/zand of brandblusser is ook zeer aan te raden. Kampvuren mogen nooit onbeheerd blijven. Een vaste vuurplaats op een veld mag niet verplaatst worden. Wij doen altijd een controle van de vuurplaatsen en de veiligheid hiervan. Let op! In verband met droogte kan er een algeheel stookverbod op het terrein zijn. Zodra wij dit weten melden we dit op onze facebook pagina van het desbetreffende evenement.

=> Omdat je een in spel kamp neerzet dringen we er ten zeerste op aan dat je kampement ten alle tijden in spel is. Dat wil zeggen dat je zoveel mogelijk moderne voorwerpen verstopt en dat ten tijde van het spel er interactie in je kamp mogelijk is zonder uit spel afleiding.

=> Betreffende de afbouw:
* De as moet verzameld worden en op de aangewezen plek bij het piohok weggegooid worden.
* De vuurton moet terug gebracht worden.
* Piohout moet terug gebracht worden naar het piohok, of in overleg met de opbouwcoördinator naar een ophaal plaats gebracht worden zodat het met de tractor mee kan.
* Afval moet naar de betreffende containers bij het piohok gebracht worden. Papier, glas en rest afval gescheiden. Hiervoor zijn containers bij de laden en lossen parkeerplaats en een oud papier kar bij het piohok..
* Het veld dat jullie gebruiken moet zondag bij vertrek vrij zijn van afval én brandhout.
* Voor vertrek moet het terrein gecontroleerd zijn door iemand van de organisatie!
* Als je voor al het bovenstaande zorg hebt gedragen, mag je vertrekken.

Het niet netjes naleven van bovenstaande voorwaarden kan betekenen dat een kampaanvraag een volgende keer niet goedgekeurd word.

We hopen op jullie medewerking met bovenstaande punten, zodat we er samen weer een tof evenement van kunnen maken!

Ik ga akkoord met de voorwaarden *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Games-N-Stuff. Report Abuse - Terms of Service