Utskottsrekrytering
För att sitta i ett utskott ska du vara medlem i Unga Feminister, inga särskilda förkunskaper krävs. Förutom att lära sig en massa om vår politik och organisation så lär en även känna andra feminister! Utskotten har möten via internet 1 gång i månaden och träffas ett par gånger per år. Räkna med att lägga ner 10 timmar i månaden om du vill vara engagerad i ett utskott. Det finns två utskott och i ett utskott finns det möjlighet att skapa mindre arbetsgrupper kring enskilda arbetsområden eller intressen.

POLITIKUTSKOTTET
Politiksutskottet arbetar med folkbildning och bildning bland annat i intersektionell feminism, makt och organisation. Det kan handla om att till exempel utveckla utbildningar eller studiecirklar, eller på olika sätt jobba kring hur vi stärker vår politik, ideologiska analys och dess spridning. Utskottet utreder och arbetar också med Unga Feministers politik, utvecklar ny politik och uppdaterar den som redan finns.

Har du några frågor kring politikutskottet kan du vända dig till elvira.johansson@ungafeminister.se

KAMPANJUTSKOTTET
Kampanjutskottet arbetar med grafisk material och strategiskt kampanjarbete till politiska kampanjer. Alltså på olika sätt med bild, foto och film för att sprida Unga Feministers politik. I kampanjeutskottet kan du också arbeta med internationella samarbeten för att etablera kontakter med feminister i Europa och världen., att bygga långsiktiga samarbeten utomlands samt att sprida vår politik internationellt. Du kan också jobba kring att planera och genomföra fysiska aktioner och event.

Har du några frågor kring kampanjeutskottet kan du vända dig till amanda.skold@ungafeminister.se eller bill.carling@ungafeminister.se

Bra att tänka på när du söker till ett utskott:

Du har möjlighet att lägga tid och kraft på Unga Feminister och den feministiska intersektionella rörelsen.
Du tycker området som utskottet du ansöker till jobbar med är intressant och något du vill jobba med.
Du arbetar normkritiskt och maktkritiskt, samt vill lära dig mer om det.
Du tycker det är kul att samarbeta och arbeta i grupp.


Lämna en ansökan så hör vi av oss snarast möjligt!

Email *
För och efternamn *
Vilket utskott vill du engagera dig i? *
Vad är du intresserad av att göra i utskottet? *
Är du medlem i Unga Feminister? *
Övriga funderingar?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy