Smile Διαγωνισμός - Φόρμα Συμμετοχής για τον διαγωνισμό Ολίβια Μυστικό
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Αντικείμενο Διαγωνισμού
Ο διαγωνισμός αφορά 5 βιβλία "Ολίβια Μυστικό" από τις εκδόσεις Διόπτρα

2.Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.


3.Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να έχουν κάνει Like στην σελίδα του Smile family στο fb, να έχουν συμπληρώσει την φόρμα του διαγωνισμού με τα στοιχεία τους, αποδεχόμενοι τους όρους συμμετοχής και να έχουν κοινοποιήσει την φόρμα του διαγωνισμού


4.Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.
Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι απασχολούμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας ή έμμισθης εντολής στο Διοργανωτή και οι συγγενείς τους μέχρι και Α’ βαθμού.
5.Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού.

Όλες οι έγκυρες συμμετοχές καταχωρούνται αμέσως σε λίστα (βάση δεδομένων) και αποκτούν αυτοδίκαια και άνευ ετέρου σήμανση για την ακριβή ημερομηνία και ώρα συμμετοχής.
Οι νικητές θα κληρωθούν και θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 20 Ιουνίου, στη σελίδα του διαγωνισμού, του fb, καθώς και μέσω email.
6.Εξασφάλιση δώρου

Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους εντός ενός μήνα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.7.Παραλαβή δώρου


Οι νικητές που είναι κάτοικοι Αθηνών παραλαμβάνουν από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Διόπτρα, Σόλωνος 93-95, 210 3300774 εντός ενός μήνα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.

Τα ωράρια είναι:

Δευτέρα και Τετάρτη: 9:00-15:00

Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 9:00-17:00

Σάββατο: 9:00-15:00


Οι κάτοικοι της επαρχίας παραλαμβάνουν απευθείας μέσω courier και για την αποστολή πρέπει να περιλαμβάνεται στα στοιχεία τους απαραιτήτως ΤΚ και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Αν το δώρο δεν παραλειφθεί και επιστραφεί, η αποστολή δεν επαναλαμβάνεται.

Αναλαμβάνονται αποστολές μόνο εντός Ελλάδος.8.Αξία δώρου
Το δώρο είναι προσωπικό, δεν γίνεται αντικείμενο μεταβίβασης , χρηματικής ανταλλαγής ή ανταλλαγής σε είδος.9. Ευθύνη.

Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του ή και να ματαιώσει την προωθητική ενέργεια, χωρίς προειδοποίηση.Στην περίπτωση αυτή ο Διοργανωτής δεν θα υπέχει οποιαδήποτε υποχρέωση για τυχόν αποζημίωση. Ο Διοργανωτής δεν θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής στο σύστημα του Διαδικτυακού Τόπου. Ο Διοργανωτής δεν θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό ή άλλο λόγο δεν λάβει σχετικό email ο εκάστοτε νικητής, εφόσον οι νικητές δημοσιοποιούνται στο site της εταιρείας μας.Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη της προωθητικής ενέργειας, οι συμμετοχές δεν είναι πλέον δυνατές. Οι συμμετέχοντες με την συμμετοχή τους στην παρούσα προωθητική ενέργεια αποδέχονται ανέκκλητα ότι δεν αποκτούν δικαίωμα ή απαίτηση κατά του Διοργανωτή, ούτε νομιμοποιούνται να ζητήσουν είτε τη συνέχιση του λήξαντος διαγωνισμού, είτε παράδοση των μη παραδοθέντων δώρων είτε άλλη περαιτέρω αποζημίωση.10.Με δεδομένο ότι η διοργανώτρια εταιρεία στο πλαίσιο του διαγωνισμού θα επεξεργάζεται προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο), αναλαμβάνει την υποχρέωση να τηρήσει τα αρχεία αυτά απόρρητα και να προβεί στην επεξεργασία τους στο απολύτως αναγκαίο μέτρο για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του διαγωνισμού, (δημοσιοποίηση του ονόματος των νικητών στο site και στις σελίδες του σε sites κοινωνικής δικτύωσης), λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων.11.Αυτός ο διαγωνισμός δεν υποστηρίζεται, χορηγείται ή σχετίζεται, με οποιοδήποτε τρόπο με το Facebook. Οι πληροφορίες που παρέχουν οι διαγωνιζόμενοι, προορίζονται για το tvsmile.gr/family και το Facebook δεν λαμβάνει καμία πληροφορία από την συγκεκριμένη φόρμα.
Email address *
Όνομα *
Your answer
Επίθετο *
Your answer
Αποδέχομαι τους Όρους συμμετοχής του διαγωνισμού *
Επιθυμώ να ενημερώνομαι για νέα άρθρα, διαγωνισμούς και προωθητικές ενέργειες του Smile μέσω newsletter
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.