7a Fira d'experimentació Umanresa per a infants de 0 a 6 anys.
Data: Dissabte 27 de gener de 2018
LLoc: Museu de la Tècnica de Manresa (Crta de Santpedor, 55)

Pares i mares, abans d’inscriure-us, heu de saber que aquest curs la Fira ha estat possible gràcies a la col.laboració de:
.- el professorat participant al "Premi de la ciència i els infants", organitzat pel Rotary Club de Manresa-Bages i Umanresa.
.- l'equip educatiu del Museu de la Tècnica de Manresa.
.- l'equip educatiu del Lab 0-6.
Junts hem preparat amb molta cura i il·lusió les propostes de ciència i experimentació de la Fira, que com sabeu, són de lliure accés per als infants i pretenen promoure la seva iniciativa en la resolució de reptes. Per això, us suggerim que deixeu fer als vostres fills i filles sense presses i intervingueu tan poc com sigui possible sense avançar-vos a les seves accions. Els protagonistes de la Fira han de ser els infants, no els adults. És a dir, esteu al seu costat, observeu-los, doneu-los suport... però deixeu-los tot el temps que calgui per fer el seu camí.
Només us agrairem que, si fos el cas, ens ajudeu a evitar aquells comportaments que puguin representar un perill pel material, pels companys o per un mateix.
També necessitem que ens signeu l' autorització per a filmar o fotografiar els nens i nenes a la Fira que trobareu en aquest mateix formulari.
Esperem poder-nos veure a la Fira, que gaudiu de l'experiència!

De 10 a 11'30 SESSIÓ COMPLETA
De 12 a 13'30 SESSIÓ COMPLETA
Lab 0_6
Recordeu que si voleu gaudir d'una estona de ciència amb els vostres nens i nenes, els diumenges obrim el Lab 0-6 per famílies.
Inscriviu-vos prèviament per assegurar-vos la plaça a http://www.umanresa.cat/ca/lab-activitats-families
Autorització ús d'imatge
Autoritzo els organitzadors de la Fira d’Experimentació a captar la meva imatge i/o veu i/o nom durant l’esdeveniment per tal que puguin ser utilitzats en la producció de material audiovisual sempre que sigui per a ús de la Fundació Universitària del Bages - UManresa, amb finalitats pedagògiques i/o de divulgació pública de continguts formatius. Igualment, autoritzo la captació de la imatge i/o veu i/o nom del meu fill/a per a les mateixes finalitats i usos.
Protecció de dades personals
Les dades que ens proporciona seran incorporades al fitxer Usuaris LAB 0_6, creat per la Fundació Universitària del Bages amb finalitats de registre dels usuaris de LAB 0_6, organització de les activitats i enviament d’informació. Entenem que, omplint aquesta sol·licitud, ens autoritza a portar a terme aquest tractament. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-se a la Fundació (avinguda Universitària, 4-6, Manresa).
Submit
This form was created inside of XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya. Report Abuse - Terms of Service