SEUL ry - Teamspeak / Mumble joukkuekanavan hakemus
Tällä lomakkeella voit hakea joukkueellesi oman kanavan Suomen elektronisen urheilun liiton Teamspeak tai Mumble -palvelimelle. Siisteyden vuoksi kanavat uusitaan puolivuosittain (tammikuun loppu / heinäkuun loppu), jolloin ja kanavan voi joko hakea uudelleen tai sen käyttöön voidaan hakea suoraan jatkoa.

Palvelu on käyttäjille maksuton.

HUOM! Mikäli olet unohtanut salasanasi tai haluat vaihtaa sen, älä täytä hakemusta uudelleen vaan lähetä sähköpostia palvelut@seul.fi

Valitse ohjelmisto, jota joukkueesi haluaa käyttää *
Jos teillä ei ole lähtökohtaisesti halua käyttää Mumblea, pakotetun salasana-asetuksen vuoksi liitto suosittelee ensisijaisesti salasanojen kannalta helppokäyttöisempää Teamspeak-huonetta.
Vastuuhenkilön nimi *
Etunimi Sukunimi / Nick
Your answer
Vastuuhenkilön sähköpostiosoite *
Your answer
Joukkuekanavan nimi *
Käytättehän selkeää, lyhyttä ja kuvaavaa nimeä kanavalle. Huomiothan, että liitto varaa oikeuden muokata rasistiset, provosoivat tai muuten häiritsevät nimet.
Your answer
Joukkuekanavan salasana *
Jokainen joukkuekanava suojataan salasanalla, eli salasana on pakollinen. Huomioithan, että salasana näkyy ylläpidolle ja että salasana säilötään salaamattomana.
Your answer
Lähettämällä kaavakkeen sitoudun noudattamaan hyviä tapoja ja SEUL ry:n asettamia sääntöjä äänikommunikaatiopalvelusta. Hyväksyn myös, että kanavani voidaan poistaa väärinkäytösten vuoksi ilman varoitusta. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service