Játékos Velencei-tó kerülés
Regisztráció a Játékos Velencei-tó kerülésre. A játék során a feladatlapon jelzett pontoknál meg kell válaszolnod kérdéseket. Ehhez külső segítség nem fog kelleni és nem számít, hogy melyik ponttól kezded!

A játék ára 1600 FT / alkalom (a Veled együtt játszóknak ingyenes), amit utalással kell rendezni, akár hétköznap vagy hétvégén.

1. Regisztrálj itt, ezen űrlap kitöltésével (lentebb vannak a kitöltendő pontok, a tájékoztató alatt)

2. Utald el a díjat

Számlaszám: OTP Bank 11773425-31127950
Kedvezményezett neve: Ráczné Marics Mónika e.v.
Megjegyzés: Játékos tókerülés, NEVED

Hétvégén is indíthatsz utalást, ekkor a sikeres utalás rögzítéséről szóló képernyőképet küldd el a mobike04@gmail.com címre. Ilyenkor nem kapjuk meg a pénzt Tőled aznap, de mi ezt is befizetésnek vesszük.

3. Megküldjük a feladatlapot a kért formában. Vállaljuk, hogy nyitvatartási időnkben (H-V 09:00-22:00) 1 órán belül megkapod.

4. A kitöltött feladatlapot elküldöd nekünk, Google forms-on vagy egy fényképet a válaszokkal (a mobike04@gmail.com címre).

5. Minden játékos, aki legalább 8 kérdésre helyesen válaszolt a 10-ből, a következő hónapban részt vesz egy nyereménysorsoláson, ahol MoBike04-es ajándékot nyerhetnek!

Pénzt visszafizetni a feladatlap eljuttatása után már nem áll módunkban. Bármilyen kérdéssel kapcsolatban keress a Messengerben (MoBike04) vagy email-en: mobike04@gmail.com

Jó szórakozást kívánok!

Teljes név *
Your answer
Email címed *
Your answer
Lakcím a számla kiállításhoz *
Your answer
Honnan hallottál erről a lehetőségről? *
Hogyan kéred a feladatokat? *
Hozzájárulsz-e, hogy a feladatlapod beérkezése után megemlítsünk Téged, a MoBike04 Facebook oldalunk hírfolyamában, mint sikeres teljesítő? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service