Chestionar Tren Urban Sibiu
Introducerea transportului electric în Sibiu - TREN URBAN

Stimate Cetățean,

Primăria Municipiului Sibiu a inițiat elaborarea proiectului de introducere a transportului electric în Sibiu - TREN URBAN.

Acest proiect reprezintă una dintre măsurile pe care Primăria Sibiu le ia pentru creșterea mobilității locuitorilor și reducerea emisiilor de CO2, fiind prevăzut în Planul de Mobilitate Durabilă Urbană pentru perioada 2016-2030. Planul vizează un sistem de transport public ierarhizat, transportul electric de mare capacitate pe șine fiind considerat coloana vertebrală a acestuia, completat de sistemul de transport cu autobuzul.

Pentru că dorim ca acest tren urban să răspundă cât mai bine nevoilor de transport ale sibienilor,
vă rugăm să aveți amabilitatea de a ne sprijini în demersul nostru prin completarea prezentului chestionar ce conține 10 întrebări. Acesta nu vă solicită informații privind identitatea (chestionarul este trimis anonim) și tocmai de aceea, pentru a atinge obiectivele proiectului, vă rugăm să răspundeți la întrebări cât mai exact și realist. Aceste informații ne vor ajuta să stabilim traseul optim pentru tren, stațiile și punctele intermodale de transport.


Durata de completare a chestionarului: 6 – 8 minute.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy