III Invasió
[ NORMATIVA ]

1. És un joc individual, així i tot, hi ha proves on es necessitarà treballar en equip.

2. La inscripció a l'activitat té un preu de 3€, que inclourà un obsequi i tota la informació i eines necessàries per poder jugar.

3. Hauràs d'omplir el següent formulari amb les teves dades per poder reservar plaça a l'activitat. La plaça quedarà reservada durant una setmana, però la inscripció no quedarà feta fins que no s'hagi pagat presencialment a la Fundació Marianao (C/ Girona, 30). Passat aquest temps es perdrà la plaça reservada.

4. Per poder jugar s'han de tenir entre 15 i 35 anys. En cas de ser menor d'edat, és OBLIGATORI portar l'autorització paterna i/o materna que trobaràs al següent enllaç (https://goo.gl/aTSS4w). Sense aquesta autorització no podràs accedir a la zona de joc.

5. El dia de l'activitat serà OBLIGATORI ensenyar el teu document d’identitat (DNI), als organitzadors, per poder participar en el joc.

6. Tots els participants seran convocats el 23 de març a les 19 hores a l’escola Marianao (https://goo.gl/maps/q7bmjfW1oPp).

7. Per poder seguir el joc és necessari comptar amb els següents materials: Mòbil amb suficient càrrega per jugar les 4 hores o bateria extraïble, tenir perfil d'Instagram i seguir el compte III invasió, llanterna (lot), rellotge (puntualitat) i roba còmoda.

8. L'organització es reserva el dret d'admissió o la possibilitat de fer fora a qualsevol participant que incompleixi les normes o mostri qualsevol falta de respectes física o verbal.

9. Esperem que ho passeu molt bé i GAUDIU.

Les dades personals s'utilitzaran únicament per la realització d'aquesta activitat. La direcció de correu electrònic serà enregistrada en una base de dades per rebre informació del projecte en futures fases.

El dret a la pròpia imatge és un dret reconegut en l’article 18.1 de la Constitució i regulat en la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar, i a la pròpia imatge, així com en l'aplicació de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, de 13 de desembre. Durant l’esdeveniment, es realitzaran fotografies i filmacions. La inscripció comporta l’autorització expressa en la cessió de la imatge personal, donant el consentiment per a la seva difusió. Només s'utilitzaran imatges per les comunicacions del projecte Vente Pa'Ka i la Fundació Marianao.

Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Email *
Your answer
Localitat *
Your answer
Edat *
DNI *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fundació Marianao. Report Abuse - Terms of Service