Erken Radio Centraal!
U heeft het uit goede bron: dit jaar worden de radiofrequenties weer uitgedeeld. Hiervoor is Radio Centraal druk bezig om een dossier op te stellen. Zo'n erkenningsronde is belangrijk voor een lokale radio. Wat er gebeurt als we naast een frequentie grijpen? Dan stopt na 37 jaar uitzenden ons verhaal, en verdwijnt daarmee één van de twee laatste niet-commerciële vrije zenders in Vlaanderen, met programma's en experimenten die u nergens anders meer hoort.

En nu vraagt u zich natuurlijk af: kan ik iets voor jullie doen? Het antwoord: ja! Voeg uw naam toe aan de lijst steunbetuigingen die we ophalen onder onze luisteraars en sympathisanten. Door de onderstaande verklaring digitaal te ondertekenen, verklaart u dat Radio Centraal thuishoort op de FM-band. De volledige lijst ondertekenaars voegen we toe aan ons erkenningsdossier.

Help ons zo om een erkenning binnen te halen. Ondertekenen duurt slechts enkele seconden. Eeuwige dank en een ongehoord geluid op uw radiotoestel zal uw deel zijn.

In naam van meer dan 100 programmamakers: bedankt.
Ondergetekende verklaart: "Radio Centraal moet blijven bestaan. De Radio heeft haar plaats in de stad Antwerpen. Het is een meerwaarde voor de regio om een niet-commerciële gemeenschapsradio op de FM-band te vinden."
Naam *
Your answer
Functie, organisatie, beroep of adellijke titel
Als u niet in Antwerpen woont, kan u hier uw band met Antwerpen en/of Radio Centraal verklaren
Your answer
Woonplaats *
Als u uw postcode kent, mag u hem erbij zetten.
Your answer
E-mailadres*
*Radio Centraal vzw verbindt zich ertoe om uw e-mailadres niet te misbruiken voor commerciële of niet-commerciële doeleinden en het niet door te geven aan derden die er geen zaken mee hebben.
Your answer
Extra motivering, commentaar of liefdesverklaringen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy