Registre de socis de "Balls a la Plaça del Rei"
Formulari d'inscripció a l'associació que promou l'activitat de dansa i música dels divendres de tardor i primavera al Barri Gòtic de Barcelona. Les dades introduides estan sotmeses a la política de privacitat de dades personals.
Dades personals
Ens cal tenir-les per poder-nos identificar com a consocis i comunicar-nos entre nosaltres.
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Adreça postal
Your answer
Aportació com a soci
L'activitat no tant sols hauria de dependre de les subvencions públiques. El pressupost és minúscul però sempre fan falta diners, i la nostra aportacio econòmica serà una ajuda molt estimable.
Vols ser-ne soci? *
Tipus de quota anual *
Cal fer transferència bancària a IBAN ES58 0081 0631 3600 0153 4563
a nom de Balls a la Plaça del Rei, amb el concepte de quota anual de sòcia, amb nom i cognoms del soci interessat.
Llei de protecció de dades
D'acord amb la legalitat vigent t'informem que les teves dades s’incorporaran al fitxer de sòcies de l'Associació Balls a la Plaça del Rei, amb NIF G66708223 per a finalitats de comunicació i pel cobrament de quotes. Ens dones autorització per enviar-te comunicacions de les activitats lúdiques, formatives i culturals promogudes per l'associació. També t'informem que les imatges, àudios i videos on puquis aparéixer, així com les teves fotos, treballs o materials audiovisuals sobre les activitats de l'associació, poden ser utilitzades per la mateixa amb finalitats pedagògiques, divulgatives i de difusió d’activitats, si no ens comuniques el contrari.
Les teves dades no es lliuraran a tercers excepte en els casos en què existeixi obligació legal. S'adopten totes les mesures de seguretat necessàries, d'acord amb la normativa aplicable, que disposa la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el nou Reglament general de protecció de dades (RGPD). Les sòcies tenen dret a accedir, rectificar o cancel·lar les seves dades personals mitjançant comunicació escrita dirigida l'Associació Balls a la Plaça del Rei, amb seu social al C/ Notariat, 8 pral 2; 08001 Barcelona. Els interessats poden exercir també els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant el correu electrònic: ballpladelrei@gmail.com
Hi estàs d'acord? *
Col·laboració
Els balls a la Plaça del Rei els fem entre tots. Ballem, escoltem, toquem, conversem, muntem l'escenari, l'equip de so, sonoritzem, ensenyem danses, tenim cura del bon ambient, de la neteja, fem la paradeta, parlem amb les institucions, amb els mitjans de comunicació...
En quines feines t'agrada col·laborar *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.