Mrežnica Run 2019. - Dječje utrke
2. Mrežnica Run 2019. je cestovna atletska utrka građana koja se trči na udaljenosti 5 i 10 km, a održat će se 23. lipnja 2019 sa startom u 18:00 h . Utrka se trči ulicama Grada Duge Rese te obalom prelijepe rijeke Mrežnice.
Za naše mlade trkače, koji nažalost još ne mogu sudjelovati na utrci velikih, organizirati ćemo dječje utrke u prijepodnevnim satima na dan utrke. Trasa utrke je u ili oko Amfiteatara u Parku dr. Franje Tuđmana.
Djeca će prije starta dobiti listić koji je potrebno popuniti podacima. Utrku trče s listićem i predaju ga na ulasku u cilj (lijevak). Poredak se utvrđuje prolaskom ciljne linije. U lijevku pretjecanja nisu dozvoljena.
Ako vaš "budući maratonac" želi sudjelovati na utrci molim Vas da popunite dolje navedeni obrazac. Prijave na utrku su moguće isključivo preko ovog online obrasca! Prijave na dan utrke nisu moguće! On-line prijave se zatvaraju 20.06.2019. Hvala!
Email *
U kojoj utrci želite sudjelovati? *
Ime i prezime natjecatelja na dječjim utrkama *
Datum i godina rođenja natjecatelja *
Ime i prezime roditelja / skrbnika *
Godište roditelja / skrbnika
Kontakt broj roditelja / skrbnika
Adresa roditelja / skrbnika *
Država roditelja / skrbnika *
Škola - razred/Vrtić - grupa/Ind. *
Pravila utrke
Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji i svi trče na osobnu odgovornost.

Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku. Sukladno pravilima održavanja cestovnih atletskih utrka organizator je osigurao hitnu medicinsku pomoć.

Natjecateljima mlađima od 18 godina dozvoljeno je natjecanje isključivo uz pratnju punoljetne osobe koja je odgovorna za maloljetnog natjecatelja.

Odgovorni pratitelj maloljetnih natjecatelja prilikom preuzimanja startnih brojeva potpisuju dokument kojim prihvaćaju da su u potpunosti odgovorni za maloljetne natjecatelje. Svi natjecatelji svojom prijavom izravno su suglasni da će se na utrci natjecati na vlastitu odgovornost i da su upoznati s pravilima utrke kojih će se pridržavati radi svoje osobne i sigurnosti ostalih natjecatelja i organizatora te da su upoznati s mogućim rizicima koje ovo natjecanje sadrži. Svojom prijavom natjecatelji se odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke bilo prema natjecateljima ili trećim osobama.

Organizator nije odgovoran za bilo kakvo oštećenje opreme ili za izgubljene/ukradene stvari natjecatelja tijekom natjecanja.

Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan i daje privolu da organizator smije koristiti fotografije na kojima je isti vidljiv a koje su učinjene neposredno prije utrke, za vrijeme i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja. Natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti njegove osobne podatke za internu komunikaciju i u promocijske svrhe organizatora. Promet je zatvoren i ispred prve skupine natjecatelja osigurana je policijska pratnja (vozilo/motocikl). Ukoliko drugačije nije navedeno, primjenjuju se pravila Hrvatskog atletskog saveza usklađena s pravilima IAAF.
*
Required
Startnina
Sudjelovanje na dječjim utrkama je besplatno. Svi sudionici utrka dobiti će učesničku medalju.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy