Våld och vårdnad - kunskap i tider av ofrid, Umeå 9 oktober 2018
OBS! Förlängd anmälningstid samt möjlighet att betala via Swish.
Swish: 123-001 78 22, skriv namn och ev. organisation i meddelandet. Om du vill ha en faktura skickad till dig i efterhand väljer du e-faktura/pappersfaktura nedan och kryssar sedan i att du har betalat via Swish.

Konferensen vänder sig till dig som är verksam inom myndigheter och frivilligsektor och som möter kvinnor och barn som berättar om fäders våld.
Hur ser situationen ut i Sverige idag för den gruppen mammor och barn? Det utspelar sig en hård kamp om vilken kunskap som ska gälla på området, om vilka röster som ska höras.
Kom och lyssna till forskare och praktiker som studerat svensk myndighets- och domstolspraxis på området och som lyfter mammors och barns situation när de berättar om våld och övergrepp från pappan.

Kostnad: 300 kr/deltagare (Fika och lunch ingår, samt Roks rapport Våld och vårdnad)
Plats: Folkets hus, Umeå, Grim

Anmälan och betalning senast 28 september
Avanmälan endast möjlig fram till 28 september.
Vid frågor och för avanmälan, maila till info@roks.se

Email address *
För- och efternamn *
Your answer
Kostpreferens *
Allergi
Your answer
Jag deltar i konferensen som: *
Fakturaadress *
Det kostar 300 kr att delta i konferensen, vänligen ange hur du vill ta emot fakturan. Anmälan och betalning måste vara gjord senast 24 september. Betalar du med swish och vill få en faktura skickad till dig väljer du e-faktura eller pappersfaktura nedan och kryssar i att du har betalat med swish i nästa steg.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms