Internationale Toyota Meeting 2018
zaterdag 30 juni 2018
Voor en achternaam *
First and last name:
Your answer
Email Adres *
email:
Your answer
Totaal aantal personen in de auto *
Total number of persons in the car
Toyota/Lexus *
Model *
Model
Your answer
Kenteken *
Licenceplate
Your answer
Bij welke club wil je graag staan? *
My club is:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *
Required
Algemene voorwaarden
Geachte deelnemer Internationale Toyota Meeting 2018
In verband met de nieuwe wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) welke op 25 mei 2018 van kracht wordt delen we u het volgende mede:
1. Met inschrijving gaat u akkoord met de (tijdelijke) registratie van uw gegevens zoals op die deelname inschrijvingsformulier worden gevraagd.
2. De gegevens zijn niet openbaar en zullen ook niet kenbaar/verstrekt worden aan andere dan alleen aan de organisatie van dit evenement. Zij zullen ook gedurende de inschrijfperiode voorafgaand en tijdens het evenement zelf alleen geregistreerd blijven met als doel het aantal inschrijvingen te kunnen voorzien met betrekking tot diverse organisatorische redenen.
3. Binnen twee weken na het evenement zullen alle deelnemerslijsten vernietigd worden op een daartoe geschikte wijze zodat er geen enkele kopie (op papier dan wel op enige elektronische manier) hierna nog iets van uw gegevens geregisteerd blijft.
4. Mocht u het niet eens zijn met registratie van de gevraagde gegevens zoals boven beschreven dan verzoeken we u NIET in te schrijven. Bovenstaande levert voor u geen enkele beperking op met betrekking tot de wet AVG, en alle daarin omschreven wetsregels zijn dan ook van toepassing op dit evenement.
De organisatie ITM 2018.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service