Antwoordformulier vormgeving park Twee Morgen/ Hooglandsche Wetering
U kunt onderaan het formulier kiezen voor drie opties, eerst worden de drie streefbeelden toegelicht.
Het park Twee Morgen/ Hooglandsche Wetering ligt ten oosten van Tricht
Optie 1: Een cultuurrijk park waar strak en speels hand in hand gaan. Kleurrijke speeltoestellen, een net voetbalveldje, mooie strakke paden en bankjes zijn allen aanwezig.
Optie 2: Een mengvorm van cultuur en natuur waarbij avontuur en spel centraal staan. Door de speeltoestellen en sportmeubilair van natuurlijke materialen te maken, wordt een stoere uitstraling gecreëerd. Kinderen kunnen hier hun ei kwijt, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid. Ook zijn er voldoende wandelpaden en bankjes.
Optie 3: Een natuurlijk park waarbij het beleven en ervaren van de natuur voorop staat. De aanwezigheid van kruiden en eetbare plantensoorten geven een divers beeld. Het park is ongestructureerd opgezet wat een natuurlijk uiterlijk creëert. Er komen slingerpaden voor een rondwandeling en kinderen kunnen spelen met natuurlijke elementen.
Selecteer uw voorkeur
Clear selection
Welke onderdelen zou u graag terugzien in het park? Vink aan wat naar uw mening in het toekomstige park thuis hoort.
Wilt u een suggestie doen met betrekking tot de inrichting van het toekomstige park, of wilt u een opmerking achterlaten? Noteer deze dan hieronder.
Bedankt voor uw reactie! Wilt u op de hoogte gehouden worden van de uitkomsten? Noteer dan hieronder uw e-mail adres.
Wilt u verder meedenken in een klankbordgroep over de invulling van het park? Noteer dan hieronder uw e-mailadres. Geef ook aan welke groep of vereniging u eventueel vertegenwoordigd. Wij nemen contact met u op.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy