PROCJENA UTJECAJA COVID-19 PANDEMIJE NA MENTALNO ZDRAVLJE
Upitnici koji slijede inicijativa su suradnje Aristotle Sveučilišta Thessaloniki, Grčka i Svjetskog psihijatrijskog društva, a procjenjuju različite aspekte općeg mentalnog funkcioniranja te potreba i ponašanja koje bi se mogle pojaviti u populaciji studenata tijekom COVID- 19 epidemije, bilo kao posljedica same epidemije ili radi mjera usvojenih u svrhu njezine kontrole.
Za Vaše sudjelovanje u ovom istraživanju neće se tražiti nikakvi identifikacijski podaci, kako bismo osigurali da su Vaši odgovori iskreni i neograničeni, ako je moguće.
Sudjelovanjem u ovom istraživanju dajete doprinos poboljšanju našeg znanja o mentalnom zdravlju, osobito u razdobljima kriza, masovnih katastrofa i prijetnji. Jedna od prednosti Vašeg sudjelovanja mogla bi biti činjenica da ćete sustavno odgovarati na pitanja o sebi, što bi moglo povećati Vašu samosvijest. No, imajte na umu da Vam na kraju neće biti dani nikakvi rezultati ili procjena.
Upitnik je dugačak i moguće je da ćete ga smatrati zamornim, ali detaljan zapis o različitim aspektima problema jedini je način da se odgovori na pitanja o mentalnom zdravlju koja bi u skoroj budućnosti mogla biti od velikog značaja.
Nema rizika vezano uz Vaše sudjelovanje u ovom istraživanju. Međutim, ovo istraživanje zahtijeva mnogo više Vašeg vremena u usporedbi s uobičajenim upitnicima, jer sadrži mnogo pitanja koja obuhvaćaju nekoliko različitih, ali jednako važnih aspekata ljudskog ponašanja.
Svi podaci koje dobivamo od Vas u ovom upitniku su anonimni i strogo povjerljivi u svakom slučaju. Za znanstvenu analizu, podaci će biti obrađeni bez vašeg imena (koje nam niste dužni dati niti u jednom dijelu istraživanja). Podaci će se distribuirati isključivo članovima istraživačkog tima i ti su istraživači jedini ljudi koji su ovlašteni za pregled podataka. Zaštita Vaše privatnosti je naša dužnost.
U slučaju pitanja ili nedoumica sada ili kasnije u vezi s Vašim sudjelovanjem u ovom istraživanju, provođenjem istraživanja, rizicima ili Vašim pravima, molimo Vas da se obratite profesoru Fountoulakis Konstantinos putem e-mail adrese fountoul@auth.gr (3. Odjel psihijatrije, Sveučilišna bolnica AHEPA bolnica, Sveučilište Aristotel u Solunu, Grčka).
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy