Upitnik o volontiranju
Poštovana/-i,

pred Vama se nalazi upitnik o volontiranju, nastao u sklopu aktivnosti programa Volonterskog centra Udruge „MI“ - Split. Upitnik je namijenjen mladima od 15 do 30 godina, s područja Splita i uže okolice. Ovim upitnikom želimo ispitati Vaše osobne stavove o volontiranju i volonterima, a za ispunjavanje cijelog upitnika trebat će Vam otprilike 5 minuta.

S obzirom na to da očekujemo iznošenje Vaših osobnih stavova i razmišljanja, želimo posebno naglasiti da se Vaši odgovori ni na koji način neće i ne mogu povezati s vama osobno te Vam jamčimo potpunu povjerljivost i anonimnost svih iznesenih podataka. Online anketni sustav ne prati i ne prikuplja IP adrese s kojih se pristupa upitniku.

Vaši odgovori bit će dostupni samo zaposlenicama Udruge „MI“ – Split koje će obrađivati podatke. Rezultati će se predstaviti u obliku članka i infografika na našim društvenim mrežama i web stranici, i to isključivo u zbirnom obliku (postotci, prosjeci i sl.), tj. neće se analizirati na razini pojedinog ispitanika. Također, provođenje istraživanja u skladu je s istraživačkom etikom.

Vaše sudjelovanje je u potpunosti dobrovoljno i sve do kraja upitnika možete odustati (poništiti unos podataka) zatvaranjem prozora ili internetskog preglednika, no mi Vas molimo da odgovorite na sva pitanja. Smatramo da biste nam time uvelike pomogli u dobivanju slike i stanja volonterstva u Splitu i okolici te pomogli u planiranju budućih aktivnosti u radu s volonterima i organizatorima volontiranja.

Ako imate neka pitanja ili komentare slobodno nam se obratite na e-mail adresu: kontakt@vcst.info.

Hvala Vam na sudjelovanju!

Antonia Matković, Antonija Bitunjac i Tijana Tešija
Udruga „MI“ – Split
Program Volonterski centar Split

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service