Αίτηση Προσφοράς Κουφωμάτων (v2)
Η αίτηση θα σταλεί προς επεξεργασία στην εταιρεία "ΑΦΟΙ Γ. ΚΑΛΛΕΡΓΗ & ΣΙΑ Ο.Ε."
http://www.kallergisbros.gr τηλ./fax. 2741067718, e-mail. offer@kallergisbros.gr
Βασικά στοιχεία κουφωμάτων
Τα παρακάτω στοιχεία θεωρούνται κοινά για το σύνολο των κατασκευών κουφωμάτων αλουμινίου που θα καταχωρίσετε.
Τύπος Αλουμινίου *
Η σειρά εμφάνισης είναι με βάση το κόστος από φθηνότερα προς ακριβότερα. Μπορείτε να κάνετε περισσότερες από μια επιλογής αν δεν έχετε αποφασίσει ποιος τύπος σας ενδιαφέρει.
Required
Τύπος Τζαμιού *
Η σειρά εμφάνισης είναι με βάση το κόστος από φθηνότερα προς ακριβότερα.
Χρώμα *
Η σειρά εμφάνισης είναι με βάση το κόστος από φθηνότερα προς ακριβότερα. Αν γνωρίζετε τον κωδικό του χρώματος δώστε το στην επιλογή "Άλλο"
Τοποθέτηση Κουφωμάτων *
Η σειρά εμφάνισης είναι με βάση το κόστος από φθηνότερα προς ακριβότερα. Αν τα κουφώματα είναι για το πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' Οίκον" παρακαλώ επιλέξτε από την ανάλογη κατηγορία.
Ψευδόκασα *
Η ψευδόκασα είναι ένα μεταλλικό πλαίσιο που τοποθετείτε πριν το σοβάντισμα και εντοιχίζετε. Η χρήση της δίνει συνολικά καλύτερη λειτουργία των κουφωμάτων και στο μέλλον ευκολότερη αντικατάσταση τους. Αν έχετε παλαιά κουφώματα αλουμινίου πιθανότατα έχετε ψευδόκασα (οπότε επιλέξτε όχι), αν έχετε παλαιά κουφώματα ξύλου ή οι κατασκευές είναι νέες καλό είναι να τοποθετηθεί ψευδόκασα (επιλέξτε ναι). Σε κάθε περίπτωση μπορεί να γίνει τοποθέτηση των νέων κουφωμάτων και χωρίς χρήση ψευδόκασας. Η χρήση της αυξάνει ελαφρός το κόστος.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service