Οικογενειακή Δυναμική & Διαφοροποίηση
Η παρούσα έρευνα μελετά τα ψυχολογικά εμπόδια και δυσκολίες που η οικογένεια προέλευσης "κληρονομεί" στην οικογένεια της επόμενης γενιάς.

Η συμμετοχή σου στην έρευνα ενδεχομένως να σε προβληματίσει για διάφορες όψεις της ζωής σου καθώς και για τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου. Επιπλέον, αν το επιθυμείς, θα μπορέσεις να έχεις τα αποτελέσματα μαζί με μια ψυχολογική επεξήγηση μόλις η έρευνα ολοκληρωθεί.

Είναι σημαντικό οι απαντήσεις σου να είναι ειλικρινείς. Για τον λόγο αυτό η συμμετοχή σου είναι εθελοντική, είναι εντελώς ανώνυμη και δεν σου ζητούνται πληροφορίες που να αποκαλύπτουν την προσωπική σου ταυτότητα. Η συνολική διάρκεια του ερωτηματολογίου είναι περίπου δεκαπέντε λεπτά.

Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου στην προσπάθεια επιστημονικής μελέτης και ανάπτυξης του οικογενειακού θεσμού στον τόπο μας. Μπορείς να προωθήσεις το παρών email και σε άλλα άτομα αν το επιθυμείς. Για οποιεσδήποτε απορίες και διευκρινίσεις, επικοινώνησε στο τηλ.: +35799778677 (Κλεάνθης Νεοφύτου BA, BSc, LLB, MS).

Αν θέλεις να έχεις τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου σου μαζί με μια ψυχολογική επεξήγηση, γράψε πιο κάτω ένα ανώνυμο, ασυνήθιστο κωδικό. Στείλε με ανώνυμο λογαριασμό email τον κωδικό που μόλις έγραψες στο nkleanthisn@gmail.com και θα σου στείλουμε τα αποτελέσματα μόλις η έρευνα ολοκληρωθεί. Σημείωσε κάπου τον κωδικό σου για να τον θυμάσαι.
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms