Városházi bejelentő - Sesizarea Primăriei
Csíkszereda lakói gyakran észlelnek rongálásokat, meghibásodásokat a város területén. Kérjük, amennyiben segíteni kíván ezek helyrehozásában, megoldásában, írja meg nekünk a tapasztalt problémákat, hogy minél hamarabb kijavíthassuk azokat.

Locuitorii municipiului pot fi martorii diferitelor întâmplări voite, sau fără intenţie, în urma cărora imaginea oraşului suferă modificări nefaste. Dacă sunteţi martorii unor deteriorări, sau întâmplări care pot avea efecte asupra localităţii, Vă rugăm să ne semnalaţi acest lucru.
Nyitott szem program - Programul „cu ochii deschişi” *
Lakossági bejelentő leírás -- Suprafaţă pentru anunţarea problemei – descrierea scurtă a evenimentului
Az ön e-mail címe, telefonszáma - Adresa Dvs. de e-mail şi nr. de telefon *
A visszajelzés érdekében kérjük adja meg e-mail címét és telefonszámát -- Pentru a Vă oferi un răspuns adecvat, Vă rugăm să ne comunicaţi posibilităţile Dvs. de contact:
Adatvédelmi irányelv - Politica privind protectia datelor
Telefonszámát és e-mail címét csak abban az esetben rögzítjük, amennyiben Ön beleegyezését adja e személyes adat tárolására. Az adatfelhasználás kizárólagos célja a kapcsolatfelvétel az Ön által eszközölt időpontfoglalás kapcsán felmerülő esetleges kérdések tisztázása érdekében – az esetben, ha nem használható más kommunikációs eszköz.Kérjük, jelölje be az űrlapon a megfelelő helyen, amennyiben hozzájárul, hogy személyes adatait a fent említett célra használhatjuk. Beleegyezését bármikor jogában áll visszavonni, hátrányos következmény nélkül. A beleegyezés megszüntetése nem befolyásolja az adatkezelés visszavonás előtti jogszerűségét. - - Colectăm numărul de telefon si adresa de e-mail doar în cazul în care vă exprimaţi consimţământul expres pentru prelucrarea acestei informaţii, în scopul de a vă contacta pentru clarificarea unor aspecte legate de rezervarea efectuată - în situaţia în care nu pot fi utilizate alte mijloace de comunicare. În cazul în care sunteţi de acord cu prelucrarea acestei informaţii în scopul meţionat, vă rugăm să bifaţi câmpul corespunzător din formular.Aveţi dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a fi prejudiciat în vreun fel. Retragerea consimţământului nu va afecta legalitatea prelucrării efectuate de Municipiul Miercurea Ciuc anterior retragerii consimţământului
Elolvastam az "Adatvédelmi irányelveket" és elfogadom, hogy e-mail címem és telefonszámom a megadott célra feldolgozzák - Am citit "Politica privind protectia datelor personale" si sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail si al numarului de telefon sa fie prelucrate *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Csikszereda Varoshaza. Report Abuse