Пријава за таен купувач во автомобилска индустрија
Компанија: ДЕКРА Македонија, Црвена Вода 7/1, Скопје, Македонија
E-mail: office@dekra.mk
Контакт: 00 389 2 3230 952

Тајниот купувач во автомобилска индустрија е личност која посетува и, според однапред дефинирани критериуми, забележува што се случува во овластените сервиси. По посетата, пополнува прашалник и ја оценува услугата.

Име и презиме *
Email *
Телефонски број *
Место на живеење *
Автомобил кој го поседувате (модел, година на производство) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service