Sairauden ilmoittamislomake
Jos omistamassasi koirassa on todettu jokin vika, puute tai sairaus, täytä alla oleva lomake niiltä osin kuin mahdollista.

Ilmoitetut tiedot hyväksytään omistajan itse ilmoittamana tai omistajan luvalla esim. kasvattajan ilmoittamana. Eläinlääkärin lausunnon toimittaminen on pakollinen kaikkien sairauksien osalta, jotka halutaan julkistaa terveytietopankissa.

Lähetä lääkärinlausunto sairaudesta osoitteeseen jalostustoimikuntasksk@gmail.com ja mainitse että olet ilmoittanut sairaudesta lomakkeella.

Vastauksesi käsitellään luottamuksellisesti ja halutessasi tieto jää ainoastaan Kääpiösnautserit ry:n jalostustoimikuntien käyttöön.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Omistajan nimi: *
Puhelinnumero (tarvittaessa yhteydenottoa varten): *
Koiran tiedot
Olethan huolellinen täyttäessäsi koirasi tietoja. Rekisterinumeron löydät esim. koiran rekisteripapereista tai Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä https://jalostus.kennelliitto.fi/ koirasi virallisella nimellä etsimällä .
Virallinen nimi: *
Rekisterinumero: *
Väri:
Koiralla ilmennyt sairaus/sairaudet: *
Required
Lisätiedot sairaudesta:
Tietojen julkaisu
Suomen Kääpiösnauterikerho ry ylläpitää kääpiösnautsereiden terveystietopankkia. Terveystietopankin tietojen avulla lisätään avoimmuutta rotumme sairauksista sekä luodaan rodulle terveempää tulevaisuutta. Terveystietopankkiin kerätään julkaistavaksi sellaisia terveystietoja, joita ei julkaista Kennelliiton jalostutietokannassa KoiraNetissä.

Toivomme erityisesti kasvattajien ja koirien omistajien apua terveystietopankin tietojen kartuttamisessa. Kukaan kasvattaja tai koiran omistaja ei paini rodun sairauksien kanssa yksin, vaan perinnölliset sairaudet ovat yhdessä vastustettava asia.
Ilmoitetut tiedot lisätään terveystietopankkiin omistajan luvalla, jonka voit antaa rastittamalla alta Kyllä-vastauksen.
Annan luvan julkaista ilmoittamani tiedot terveystietopankissa: *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy