Todellisuuspakolaiset ry
Tämä on Yhdistyksen Todellisuuspakolaiset ry:n liittymislomake.
Täytä lomake ja saat vahvistuksena sähköpostiisi ohjeet jäsenmaksun tai kannatusjäsenmaksun maksamiseksi.
Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä yhdistyksen ulkopuoliseen suoramarkkinointiin.  Henkilörekisteriseloste löytyy yhdistyksen nettisivuilta.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
JÄSENEN TIEDOT
Etunimi *
Sukunimi *
Kotiosoite *
Postinumero ja paikkakunta *
Syntymäpäivä *
Puhelinnumero *
Discord -nimimerkki
Yhdistyksellä on Discord -serveri, johon olet tervetullut! Tällä tiedolla osaamme yhdistää sinut oikeisiin rooleihin ja saat enemmän kanavia näkyville. Nick koostuu nimestä, hashtagista ja numerosarjasta esim. yksisarvisterminaattori#7483 
JÄSENSTATUS
Kannattajajäsen maksaa erityisen kannattajajäsenmaksun (min. 5€), mutta ei ole yhdistyksen toiminnassa mukana muulla tavoin. Kannattajajäsen usein haluaa tukea yhdistystä ainoastaan rahallisesti.

Varsinainen jäsen puolestaan maksaa vuosittaisen jäsenmaksun ja on oikeutettu erinäisiin alennuksiin ja etuihin Todellisuuspakolaiset ry:n, sekä sen ystävyysyhdistysten järjestämässä toiminnassa.

Jäsenmaksu on 10€ / 15€ / 20€. Voit päättää summan itse oman taloudellisen tilanteesi mukaan.Jäsenmaksuilla katetaan yhdistyksen juoksevia vuosittaisia kuluja pankkitilin hoitomaksuista nettisivuihin, mutta samasta potista päätetään myös vuosittainen virkistystoiminnan budjetti, jonka turvin järjestetään kivaa vapaa-ajantoimintaa kaikille jäsenille. Esimerkiksi vuosittaiseen huvipuistoreissuun! :)
Haluan olla... *
Mitkä yhdistyksen osa-alueet sinua kiinnostaa eniten? *
Required
MUUTA
Mistä kuulit yhdistyksestä? *
Required
Terveisiä yhdistykselle?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy