I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria - prijavnica za prostovoljce
Triatlon I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria bo letos prvič izveden na slovenskih tleh, potekal pa bo 23. septembra. Slovenska preizkušnja je le ena od 26 Ironmanov 70.3, ki se bodo v letošnjem letu zvrstili v evropskih državah in je obenem del širše svetovne mreže triatlonov Ironman. Prostovoljci so vsekakor eden glavnih podpornih stebrov realizacije tovrstnega tekmovanja.

Izjava o varovanju osebnih podatkov: Univerzitetna športna zveza Primorske in organizator Ironman70,3 Slovenian Istria (Swim Bike Run Sport, športni marketing, d.o.o.) pri svojem poslovanju spoštuje veljavno zakonodajo. Kot upravljavec osebnih podatkov smo zavezani k spoštovanju vseh veljavnih pravil na področju varstva osebnih podatkov.

Email address *
Ime in priimek: *
Your answer
Datum rojstva: *
MM
/
DD
/
YYYY
Sem mladoletna oseba: *
*Opomba: za mladoletnike (starost od vključno 15 do 18 let) je obvezno pisno dovoljenje staršev, zamlajše od 15 let pa spremstvo staršev.
Kraj stalnega prebivališča: *
Your answer
Kraj začasnega prebivališča: *
Your answer
Kontaktna telefonska številka: *
Your answer
Imam vozniški izpit za avto: *
Imam lastno vozilo: *
Znanje angleškega jezika: *
Poznavanje drugih jezikov (prosimo navedite):
Your answer
Želim si sodelovati kot prostovoljec na I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria v naslednjih terminih: *
Required
Želim biti vključen/-a v:
Da bi vas lahko razporedili na čim bolj primerno mesto, nam prosimo zaupajte vašeizkušnje s podobnimi aktivnostmi, prireditvami itd. (navedite največ tri: ime prireditve, del. mesto).
Your answer
Seznanjen/-a sem, da bom prejel/-a : majico z logotipom Ironman 70.3, prost vstop na zabavo za prostovoljce, Volunteer kit in bom zavarovan/-a.* *
Required
Velikost majice:
Na voljo bodo ženski in moški modeli majic.
Posebne zdravstvene omejitve ali zahteve (vpiši):
Your answer
Opombe (v kolikor bi radi karkoli dodali):
Your answer
Soglašam, da: *
sme Univerzitetna športna zveza Primorske in organizator Ironman70,3 Slovenian Istria (Swim Bike Run Sport, športni marketing, d.o.o.) kot upravljavec zbirk osebnih podatkov pridobljene osebne podatke uporabiti in obdelovati v skladu z veljavno zakonodajo ter z namenom, vodenja evidence o prostovoljcih na dogodku 'I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria' ter kontaktiranja v zvezi s prijavo, potekom in vsebino dogodka ter sodelovanju v prihodnje.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Uszp.si. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms