Prijava učesnika - Connecting the Dots
Otvorene su prijave učesnika iz Banjaluke za učešće na trodnevnoj posjeti mladih iz Velike Kladuše Banjaluci. Zajedno ćete imati priliku posjetiti 4 ključne religijske zajednice: katoličku, islamsku, pravoslavnu i jevrejsku, i kroz dijalog sa predstavnicima učiti o bogatoj istoriji i mirnoj koegzistenciji na ovim prostorima.

Svi srednjoškolci svoje prijave mogu poslati popunjavanjem Google forme, uz prethodnu saglasnost roditelja. Svoje prijave možete slati do srijede (18. septembra) najkasnije do 12 časova.
Dosad su realizovane 2 razmjene projekta Connecting the Dots u kojima su učestvovali mladi iz Banjaluke, Gornjeg Vakufa/Uskoplja, Travnika/Novog Travnika, Donjeg Vakufa i Jajca. Kako su izgledale zajedničke aktivnosti možete pogledati u našem facebook albumu.
Razmjena će biti održana u toku mjeseca septembra, a o tačnim terminima ćete biti naknadno obaviješteni po izboru za učešće u razmjeni. Svi učesnici će biti smješteni u porodicama učesnika iz Banje Luke. Troškovi prevoza i materijala za učešće su pokriveni od strane organizatora.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati mejlom na: perpetuummobilebl@gmail.com ili putem Facebook stranice Perpetuum mobile.
Ime i prezime *
Your answer
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Adresa stanovanja *
Your answer
Škola koju pohađate *
Your answer
Kontakt telefon *
Your answer
E-mail adresa *
Your answer
Zašto želite da ugostite vršnjaka/inju iz drugog grada? *
Your answer
Da li imate dodatnih pitanja o ovom projektu?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service