Suport a la transformació digital de les empreses de Ponent. Qüestionari del Pla d'Urgell
Detecció de necessitats formatives
Protecció de dades
Al Consell Comarcal del Pla d'Urgell tractem les dades de caràcter personal segons s’estableix en el Reglament General de Protecció de Dades UE 2016/679 (RGPD) i a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD). En compliment del que disposen els articles 13 i 14 del RGPD i a l’article 11 de la LOPDGDD us informem de les següents dades:
Responsable del tractament: Consell Comarcal del Pla d'Urgell NIF P7500012E, Prat de la Riba, 1, Mollerussa, Lleida | 25230 | Tel: 973711313
Podeu contactar amb el Delegat de Protecció de Dades, per correu electrònic: consell@plaurgell.cat
Finalitat del tractament: Recollida de les necessitats formatives de les empreses en l'àmbit digital. Assessorament i acompanyament.
Conservació de les seves dades: Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no es sol·liciti la supressió per part de l'interessat i durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals.
Legitimació: Consentiment per part de l'interessat.
Destinataris: Les seves dades seran tractades per Consell Comarcal del Pla d'Urgell
Drets: Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i a la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se per escrit, a l'adreça de correu: consell@plaurgell.cat, havent-se d'identificar degudament i sol•licitar clarament el dret a exercir.
Consentiment *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy