ИСЕЛЕНИЦИ-АНКЕТА
додека  го пиете Вашето кафе пополнете
ја нашата  анкета
Sign in to Google to save your progress. Learn more
ВО КОЈА ДРЖАВА ЖИВЕЕТЕ *
ДАЛИ ЧЛЕНУВАТЕ ВО ИСЕЛЕНИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА *
ДАЛИ СТЕ ИНФОРМИРАНИ ЗА НАДЛЕЖНОСТИТЕ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ИСЕЛЕНИШТВО *
ДАЛИ ИМАТЕ  ПРЕДЛОЗИ ЗА ИДНИ АКТИВНОСТИ И ПРОГРАМИ
2Дали сте задоволни од работата на Дипломатско-конзуларното претставништво на Република Северна Македонија кое ја покрива државата во која живеете *
 Забелешка
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.