Exploring Liberty konferencija - Tuzla

Pozivamo sve mlade ljude iz Tuzle i okoline da nam se pridruže na jednoj od najvećih liberalnih konferencija u Bosni i Hercegovini!

"Exploring Liberty" je konferencija koju organizira "Students for Liberty" s ciljem da mlade ljude upozna sa temom liberalizma u ekonomiji, umjetnosti,filozofiji i društvu u cjelini! Naši izvanredni govornici uključuju Admira Čavalića,  zastupnika u Predstavničkom domu parlamenta FBiH; Stefana Adama, profesora na Filološkom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci; Damira Bećirovića, direktora IPI Akademije; i Lautara Sozu, nacionalnog koordinatora SFL-a u Mađarskoj.

Kada? 20. oktobar 2023. godine 

Gdje? IPI Akademija Tuzla

Za najbolje polaznike smo pripremili simbolične nagrade!

Pridružite nam se kako bismo zajedno istražili slobodu u Bosni i Hercegovini!

NAPOMENA: Ručak i materijali će biti obezbjeđeni za sve učesnike! Nažalost, nismo u mogućnosti snositi putne troškove polaznika!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email adresa: *
Ime i prezime: *
Godina rođenja: *
Univerzitet: *
Kako ste čuli za konferenciju Exploring Liberty? *

“I agree to receive email communications. I understand the information I provide will be used by Students For Liberty in accordance with its privacy policy available at studentsforliberty.org/privacy. I also give permission to the Students For Liberty to take my photograph and use it for purposes as deemed necessary by Students For Liberty.”

*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Students For Liberty. Report Abuse