Running For Freedom 2018: Påmeldingsskjema Bergen 14.april
Når du fyller ut dette skjemaet melder du deg på Running For Freedom (RFF) som finner sted i Bergen lørdag 14.april 2018. RFF18 er en del av For Freedom Aksjonen 2018, hvor alt overskudd går til å støtte kampen mot menneskehandel i Norge. Hele Aksjonen arrangeres av For Freedom og Salt Bergen. Les mer om For Freedom Aksjonen 2018 på forfreedom.no/aksjonen.

Deltagelse på RFF18 innebærer at du selv skaffer sponsorer, som med et engangsbeløp eller en viss sum per runde du løper rundt Lille Lungegårdsvann, dermed bidrar til å støtte For Freedom Aksjonen 2018. Sponsorene kan være venner, familie, naboer og andre bekjente, eller bedriften du jobber i. Du får mer informasjon på e-post om hvordan du kommuniserer med sponsorer når du har sendt inn dette skjemaet.

Vi gleder oss til å se deg på Festplassen 14.april!

Navn: *
Your answer
E-postadresse: *
Your answer
Mobilnummer: *
Your answer
Melder du deg på som enkeltdeltager, eller som en del av et lag på LifeChallenge*: *
Required
*Dersom du melder deg på som en del av et lag på LifeChallenge, hva heter laget ditt?
Your answer
Har du deltatt på Running For Freedom tidligere?
Takk for din påmelding!
Når vi har mottatt din påmelding, vil du etter hvert få en e-post som beskriver hvordan du kan gå frem for å rekruttere sponsorer til ditt løp. E-posten vil også inneholde annen informasjon du trenger i forkant og på selve dagen for Running For Freedom.

Vi gleder oss til å se deg på Running For Freedom 14.april 2018! Dersom du har noen øvrige spørsmål, eller vil melde deg av løpet igjen, kan du sende oss en mail på post@forfreedom.no.

Velkommen!

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms