Participació a La Pesta 2019
Formulari per a col·laborar a La Pesta a Santa Maria d'Arenys (15 d'agost de 2019)
Adreça electrònica *
Nom i cognom *
DNI *
Telèfon de contacte *
Sexe *
Any de naixement *
Nom, cognom, DNI i telèfon del responsable, si l'inscrit és un menor d'edat. Aquest haurà d'anar acompanyat d'un adult.
En què vols participar a La Pesta *
TRACTAMENT DE DADES DE PARTICIPANTS A LA PESTA
Clàusula informativa:
Responsable: Associació La Pesta d’Arenys amb NIF: G67196709, adreça postal: Josep Baralt s/n (Seràfics) i correu electrònic: lapesta.arenys@gmail.com
“En nom de l'Associació La Pesta d’Arenys tractem la informació que ens facilita per tal de mantenir-lo informat de totes les informacions relacionades amb l’espectacle La Pesta a Santa Maria d’Arenys. Les dades proporcionades es conservaran fins que el signant exerceixi el seu dret de cancel·lació. Per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió, quan ja no siguin necessàries. Les dades no se cediran a tercers”.
Per altra banda, autoritzo a Associació La Pesta d’Arenys que difongui la meva imatge (o part d’ella) com a participant de La Pesta, en fotografia o vídeo i pugui utilitzar aquestes imatges per publicar a la seva web i xarxes socials, així com que les faci servir per enviar als mitjans de comunicació per a la promoció de La Pesta. La meva autorització es refereix a la totalitat d’usos que puguin tenir les fotografies o vídeos o parts d’aquests, en les que surto com a participant de “La Pesta”, utilitzant els mitjans tècnics coneguts en l’actualitat i els que puguin desenvolupar-se en el futur, i per qualsevol aplicació. Tot això amb limitació d’aquelles utilitzacions o aplicacions que puguin atemptar al dret a l’honor en els termes previstos en la Llei Orgànica 1/85, de 5 de maig, de Protecció Civil al Dret a l’Honor, la intimitat Personal i familiar i a la pròpia imatge.
La meva autorització no fixa cap límit de temps per la seva concessió ni per l’explotació de les fotografies i vídeos o part d’aquestes, en les que surto com a participant, pel que la meva autorització es considera concedida per un temps il·limitat.
Accepto *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.