Huuhan heittopaikkatalkoot PE-SU 25-27.9
Heittopaikkojen korjaustalkoot vol. 1

Talkoolaisia tarvitaan nyt reilusti 20 henkeä per päivä! Tekemistä on paljon ja viikonlopun aikana on tarkoitus saada vähintään 4 tiipaikkaa uusittua aina pohjan tasaamisesta rungonrakentamiseen ja maton uudelleen hiekoittamiseen. Tänä vuonna korjataan yhteensä 8 heittopaikkaa jotta saadaan pahimmat kuntoon ennen talven tuloa ja mahdollistamme mukavemmat talvipelit ilman veden jäätymistä matoille. Tulevina vuosina kunnostamme loputkin 16 heittopaikkaa.

Ilmoittautuneille talkoolaisille tarjotaan ruoka talkoopäivinä!

PE 25.9 kello 11:00 - 13:00 Kuorma-auton tyhjennys puutavarasta Huuhan hiekkakentän reunalle. Tähän yritetään vielä hankkia trukkia yms jotta ei tarvitsisi käsin tehdä. Jos trukki löytyy, ei tarvita talkoolaisia!

LA 26.9 kello 09:00 -> Ensimmäinen rakennuspäivä jolloin lähdetään liikkeenne tavaran levittämisestä maastoon, mattojen irroitus, maaston tasoitus murskeella, uusien runkojen rakennus vanerilevyillä, mattojen kiinnitys ja mattojen hiekoitus.

SU 27.9 kello 09:00 -> Jatketaan töitä niin, että vähintään 4 heittopaikkaa saadaan valmiiksi. Jos ne saadaan jo ensimmäisenä päivänä, jatketaan seuraavien neljän heittopaikan kanssa yksi kerrallaan alusta loppuun. Näin helpotamme toista talkooviikonloppua jolloin asennamme myös uudet pressut jokaiselle 24 väylälle!

Otathan mukaan jos omistat: ruuvikoneita ja akkuja, lapioita, kottikärryjä, vasaroita, työhanskoja, hyvää mieltä ja työkavereita!
Osallistun päiville: *
Osallistujan nimi: *
Ruoka-allergiat *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy