Tájékoztató és jelentkezési lap a BALUSWIM ÚSZÓISKOLA OORI-ban szervezett 2020/21 tanévi lakossági tanfolyamaira
Tisztelt Érdeklődő!

Ön a BALU Sport Egyesület (továbbiakban Egyesület), közismertebb nevén Baluswim Úszóiskola, ORSZÁGOS ORVOSI REHABILITÁCIÓS INTÉZET (rövid név: OORI, cím: Bp. XII. Szanatórium u. 19) uszodájába szervezett tanfolyamainak jelentkezési lapját nyitotta meg.

Kérjük, elsőként olvassa el Ismertetőnket, amelyben a tanfolyamokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat találja, majd csak ezt követően töltse ki a jelentkezési lapot, amennyiben elfogadja és magára nézve betarthatónak találja a tájékoztatóban foglaltakat.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy egy űrlap csak egy gyermek jelentkezésére szolgál, ezért a jelentkeztetni kívánt gyermekek számával megegyező űrlap beküldése szükséges.

Helyes kitöltés és sikeres küldés esetén, az űrlap elküldése után a Google azonnal egy automatikus rendszerüzenetet küld az Ön által megadott e-mail címre, amelyben visszaigazolást kap az Ön által megadott információkkal. Amennyiben nem kap AZONNAL RENDSZERÜZENETET, kérjük lépjen velünk kapcsolatba!

A jelentkezési lapokat a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel és 2 munkanapon belül küldünk tájékoztatást a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókról, illetve arról, hogy tud-e gyermeke a megjelölt csoportba járni. Amennyiben nem kap a megadott határidőn belül (2 munkanap) tájékoztató e-mailt tőlünk, kérjük, hívjon minket a honlapon látható elérhetőségeken! E tájékoztató e-mail érkezését megelőzően, kérjük, semmi esetre se utaljon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jelenti automatikusan a tanfolyamra való felvételt. A jelentkezést a fizetési tudnivalókat is tartalmazó visszaigazolásunk után, csak az első díj beérkeztével tudjuk véglegesíteni (a tanévkezdés időszakában rövid, 2 napos fizetési határidőt adunk).

A megküldött adatokat a törvényi előírásoknak és adatvédelmi szabályozásunknak megfelelően kezeljük (GDPR tájékoztatónk a www.baluswim.hu oldalunkon megtekinthető), csak saját célokra (pl. kommunikáció a gyermekkel kapcsolatosan, tájékoztatás a tanfolyamokat érintő dolgokról) használjuk, nem adjuk át harmadik félnek, kivéve, ha ahhoz a törvényes képviselő hozzájárul, illetve ha arra jogszabály vagy hatóság kötelez.

A jelentkezéssel és az azt követő felvétellel a gyermek (szülő) az Egyesület pártoló tagjává válik, így vehet részt annak programjaiban. A pártolói tagság ingyenes és bármikor megszüntethető. A pártoló tagok az Egyesület által nyújtott kedvezményekben az elnökség által szabályozott keretek között és feltételekkel részesülhetnek. Az Egyesület alapszabályát honlapunkon megtekinthetik.

Az úszás díja fizetési ciklusonként:

Normál létszámú (10-12 fő) csoportoknál, amelyeknél heti két alkalomra hirdettük meg óráinkat: 16.200 Ft (8 alkalom).

Kis létszámú csoportoknál (4-7 fő), amelyeknél heti két alkalomra hirdettük meg óráinkat: 20.600 Ft (8 alkalom).

Heti egy alkalomra meghirdetett tanfolyami óráinknál: 10.600 Ft (4 alkalom).

A felnőtt csoport díjazása eltér, mert nem tudjuk biztosítani a pótlás lehetőségét. Egy ciklus díja fixen 10.400 Ft és minden alkalom után, amelyen a résztvevő megjelent, további 950 Ft. A csatlakozáskor az első ciklusra előre be kell fizetni a 18.000 forintot, a további ciklusokban pedig mindig a megelőző ciklus hiányzásainak számával csökkentett díjat kell fizetni.

Vízhez-szoktató tudásszint esetén szakmai okokból csak kis létszámú csoportokat indítunk.

A tanfolyam díját 4 hetes (szünetek esetén lehet hosszabb) fizetési ciklusokra bontjuk, a tanítási szüneteket és az ünnepeket is figyelembe véve. A befizetés minden ciklus első hetében történik.

Testvéreknek 5% kedvezményt adunk az úszás díjából. Azok, akik egy félévet előre befizetnek, 10% kedvezményben részesülnek. A két kedvezmény összevonható.


FIZETÉSI MÓDOK:
- A tanév első fizetési ciklusának díját a 08.23. és 09.02. között jelentkezők csak utalással, vagy OTP SZÉP kártya szabadidő zsebének igénybevételével tudják rendezni.
- A 09.02. után jelentkezők az első tanfolyami díjukat csak készpénzben tudják fizetni.
- A továbbiakban a már regisztrált gyermekek után készpénzben, utalással, és OTP SZÉP kártyával is tudják rendezni az úszás díját. Utalással és SZÉP kártyával történő fizetés esetén az első fizetési ciklus kivételével mindig 2 ciklus díját kell minimum rendezni. A fizetés módja szabadon változtatható a tanév során, az adott fizetési módra vonatkozó szabályok betartásával.

Minden megkezdett fizetési időszakot teljes egészében ki kell fizetni, akkor is, ha a gyermek csak egyszer vesz részt az oktatáson az adott ciklusban. A befizetés mindig előre, legkésőbb az aktuális ciklus első hetében kell, hogy megtörténjen. Akik a befizetési időszak után fizetik be a tanfolyami díjat és ezt nem jelzik előre, azoktól az adott időszakra 10%-kal magasabb tagdíjat kérhetünk.

A hiányzott alkalmak díjának visszatérítésére nincs lehetőség. A gyermekek fejlődése érdekében a hiányzások pótlását biztosítjuk a szabad helyek erejéig. Pótolni csak a befizetett időszakokban, saját csoportétól eltérő csoportban, előre egyeztetett időpontban lehet. A pótlási igényeket legalább két munkanappal előre szükséges jelezni. A tanév során nem pótolt hiányzások átvihetők a következő tanévre a fenti feltételrendszer szerint.

Pénz visszatérítés nincs, azonban, ha valaki befizetett, és az adott fizetési ciklusban minden óráról hiányzott, akkor a következő fizetési időszakban mentesül a fizetés alól, a már befizetett összeg mértékéig, így lejárhatja a hiányzásait.

Hosszan tartó hiányzás esetén egy fizetési ciklus erejéig tartjuk díjmentesen a helyet.


A 2020/'21 tanév fizetési ciklusai:
1) 09.07-10.03;
2) 10.05-11.07, 5 hét, benne őszi szünet (amíg nem oktatunk: 10.23 - 11.01);
3) 11.09-12.05;
4) 12.07-01.16, 6 hét, benne téli szünet (amíg nem oktatunk: 2020.12.20 vasárnap - 2020.01.03. vasárnap);
5) 01.18-02.13;
6) 02.15-03.13;
7) 03.16-04.17, 5 hét benne tavaszi szünet (amíg nem oktatunk: 04.01-04.06.);
8) 04.19-05.15;
9) 05.17-06.12.

Amennyiben egy ciklusban kevesebb vagy több órát tartunk, mint az áraknál feltüntetett alkalomszám, akkor annak a ciklusnak a díját arányosan csökkentjük vagy emeljük.

Ha a mi hibánkból, vagy rajtunk kívül álló okokból marad el már befizetett óra (pl. nem áll rendelkezésre medence), úgy a következő fizetési időszak díját arányosan csökkentjük.

Az úszásoktatást az OORI uszodájának 25 méteres medencéjében tartjuk.
Tanfolyamainkon csak a 4. életévüket betöltött, egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő, szobatiszta, gyermekeket tudunk fogadni.

Szükséges felszerelések: úszóruha, törölköző vagy köpeny, úszósapka, papucs, hosszú hajú lányoknak hajszárító (Az úszószemüveget csak azoknak engedjük úszás közben használni, akik magabiztosan tudnak tájékozódni nyitott szemmel a víz alatt, de játékidőben minden gyerek felveheti. Ez alól kivételt jelent, ha orvosi igazolást hoznak).

A papucs (váltócipő) a kísérőknek - látogatóknak is kötelező.

Bizonyos helyzetekben előfordulhat, hogy a szülői jelenlét nem kedvez az oktatás folyamatának, ezt jelezni szoktuk a szülőknek. Ilyenkor kérjük, tegyenek eleget kérésünknek, és hagyják el a medenceteret, mert a legjobb szándékkal és felkészültséggel végzett oktatói munkát is nehezíti a gyerekek figyelmének megosztása.

Szeretnénk megkérni Önöket arra, hogy ha a tanfolyamra érkező gyermek(ek) ellenkező nemű kísérővel érkeznek, és a gyermek(ek) még nem tud(nak) egyedül öltözni, akkor a kísérő felnőtt nemének megfelelő vagy a koedukált öltözőben öltöztessék át gyermekeiket, hogy nagyobb korú tanítványaink és oktatóink is nyugodtan öltözhessenek.

Az öltözőben hagyott ruhákért, értékekért, felszerelésekért nem tudunk felelősséget vállalni!


PARKOLÁS AZ OORI TERÜLETÉN

- Az OORI területére autóval sajnos csak térítés ellenében lehet behajtani, ez az összeg mindig az OORI parkolási szabálya szerinti összeg. (2020. augusztus 20-án ez az összeg 800 Ft behajtásonként).

- A jelenlegi szabályozás szerint aki 15 percen belül kihajt gépjárművével, annak bent tartózkodása térítésmentes.

- A 2020/’21 tanévtől az OORI lehetőséget biztosít kedvezményes behajtásra melynek díja 2020 augusztus 20-án: 12.000 forint/3 hónap.

A kedvezményes behajtásra jogosító chip megvásárlásában Úszóiskolánk csak közvetítő szerepet lát el és segítséget nyújt, de annak árára, működésére, esetleges javítására nincs befolyása. Egy chiphez 2 rendszám adható meg. A rendszám(ok) bekerülnek az OORI nyilvántartásába.


A JÁRVÁNYÜGYI HELYZET MIATTI ÚJ INTÉZKEDÉSEK

A koronavírus okozta helyzet, és az OORI kórházi státusza miatt a területen működő Úszóiskolák tanítványainak és kísérőinek szigorúbb szabályokat kell betartani az elmúlt tanévhez képest. Ezek a szabályok a következőek:

- Egy gyermeket egy kísérő kísérhet csak alkalmanként.
- A gyermekek nevére szóló személyes belépő kártya készül, melyet gyalogosan és autóval történő behajtásnál is fel kell mutatni a portaszolgálat dolgozóinak. A gyermekek neve bekerül az OORI nyilvántartásba.(Kérjük az autóval történő behajtás esetén a műszerfal jobb oldalára helyezzék majd ki a kártyát.)
- A kártyát leghamarabb a legelső alkalommal tudjuk a kísérőknek átadni, ezért az első alkalommal a gyerekek nevét adjuk le a portaszolgálat dolgozóinak és azt bediktálva juthatnak be.
- Az OORI területén kötelező a MASZK viselése a kísérőknek.
- Az alábbi linkre kattintva láthatják az OORI kérését a követendő útvonalat, a parkolást és az épületbe való bejutást illetően:
https://drive.google.com/file/d/1voL7yIFlTqi07S_0lFy45NXYmqsbBaSX/view?usp=sharing
Pirossal a bejárattól követendő útvonal, narancssárga színnel az úszóiskolákat látogatók részére fenntartott parkoló, a kék pötty pedig a gyalogosan és az autóval érkezőknek is az épületbe való bejutás helyét jelöli.
- Az OORI nyomatékosan kéri, hogy csak azok a kísérők tartózkodjanak a medencetérben, akiknek gyermeke az önálló közlekedéshez és mosdólátogatáshoz még kicsi.
- A nem a medencetérben tartózkodó szülők a folyosón, a padokon, és a büfénél tudják megvárni csemetéiket.

Az OORI teljes házirendjét, amit a gyermekek és a kísérők is kötelesek betartani, itt nézhetik meg: http://www.rehabint.hu/files/hazirend.pdf

Baluswim Úszóiskola
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy