YouthSpeak Survey Anketa
Zdravo! 😊

Dobrodošao/la na YouthSpeak Forum anketu!

Ovim putem te pozivamo da sudjeluješ u našem istraživanju.

Ova anketa teži da ispita stavove mladih u Bosni i Hercegovini na temu edukacije i karijere s ciljem da razumijemo njihove potrebe i kreiramo aktivnosti u skladu sa njima. Anketu sprovodi najveća omladinska organizacija na svijetu AIESEC, u suradnji sa United Nations Development Programme (UNDP)

Popunjavanje je u potpunosti anonimno u smislu da niko neće moći da poveže Vaše odgovore sa Vama. Pored toga, svi dobijeni podaci će se analizirati grupno, što dodatno doprinosi zaštiti Vaših podataka. Iz toga razloga bismo Vas zamolili da anketu popunjavate iskreno i samostalno kako bismo saznali više o Vašim stavovima povodom edukacije i karijere. Ova anketa sadrži pojedina pitanja koja se odnose na Vaše lične podatke: pol, uzrast, grad u kojem studirate ili ste studirali, godina studija, fakultet koji ste upisali ili ste završili, tip posla kojim se bavite i Vaše lične stavove o edukaciji i karijeri.

Mi u potpunosti poštujemo Vašu privatnost i štitimo je, pa stoga Vaše podatke ne prikazujemo, ne dijelimo niti prodajemo drugim licima. Vi, s druge strane, u svakom trenutku možete da odustanete od učestvovanja u istraživanju, bez ikakvog daljeg objašnjenja.

Hvala Vam na učestvovanju, i vidimo se na Youth Speak Forumu 😎

Spol *
Godine *
Grad iz kojeg dolazim *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of AIESEC. Report Abuse