CURSO DE BALANCE SOCIAL: La medición del impacto en las empresas con valores. Alicante
Formulari d'Inscripció al Curs.
Data: 29 de setembre de 2016, de 9 a 14 hores.
Lloc: Universitat d'Alacant, Seu Ciutat d'Alacant. Av. Ramón i Cajal, 4
Inscripció gratuïta i prioritària per a professionals d'organitzacions i empreses interessades en avaluar el seu impacte social, mediambiental i la seua aportació al bé comú. Es confirmarà la disponibilitat de plaça.
Nom i cognoms
Your answer
DNI (necessari pel certificat)
Your answer
Pertanyes a alguna Entitat social? quina?
Your answer
Càrrec?
Your answer
La teua organització realitza algún tipus de Balanç social? Quin?
Your answer
correu electrònic
Your answer
Observacions
Your answer
Acció formativa promoguda per Red Enclau:
Esta propuesta de actuación se enmarca en el Programa de promoción de las finanzas éticas y solidarias entre las empresas y entidades de economía social, impulsado por la Red Enclau con la colaboración de la Dirección General de Emprendimiento, Economía Social y Cooperativismo de la Generalitat Valenciana, y el apoyo de la Red de Economía Solidaria del País Valencià y la Asociación Valenciana de la Economía por el Bien Común (ESS+EBC).
Protecció de dades personals.
Les dades recollides en aquest document s'incorporaran a un fitxer automatitzat i confidencial. S' utilitzarà exclusivament per a les finalitats de l'entitat, garantint el ple respecte als drets recollits en la LO 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal.Hi podràs accedir, rectificar-les o cancel.lar-les davant el responsable del tractament dels mateixos: Xarxa Enclau, C / Aparellador Antoni Monzó, 11 baix esq. Quart de Poblet (València, 46930) e-mail: administrador@enclau.org.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms