CURSO DE BALANCE SOCIAL: La medición del impacto en las empresas con valores. Alicante
Formulari d'Inscripció al Curs.
Data: 29 de setembre de 2016, de 9 a 14 hores.
Lloc: Universitat d'Alacant, Seu Ciutat d'Alacant. Av. Ramón i Cajal, 4
Inscripció gratuïta i prioritària per a professionals d'organitzacions i empreses interessades en avaluar el seu impacte social, mediambiental i la seua aportació al bé comú. Es confirmarà la disponibilitat de plaça.
Nom i cognoms
Your answer
DNI (necessari pel certificat)
Your answer
Pertanyes a alguna Entitat social? quina? *
Your answer
Càrrec?
Your answer
La teua organització realitza algún tipus de Balanç social? Quin?
Your answer
correu electrònic *
Your answer
Observacions
Your answer
Acció formativa promoguda per Red Enclau:
Esta propuesta de actuación se enmarca en el Programa de promoción de las finanzas éticas y solidarias entre las empresas y entidades de economía social, impulsado por la Red Enclau con la colaboración de la Dirección General de Emprendimiento, Economía Social y Cooperativismo de la Generalitat Valenciana, y el apoyo de la Red de Economía Solidaria del País Valencià y la Asociación Valenciana de la Economía por el Bien Común (ESS+EBC).
Protecció de dades personals.
Les dades recollides en aquest document s'incorporaran a un fitxer automatitzat i confidencial. S' utilitzarà exclusivament per a les finalitats de l'entitat, garantint el ple respecte als drets recollits en la LO 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal.Hi podràs accedir, rectificar-les o cancel.lar-les davant el responsable del tractament dels mateixos: Xarxa Enclau, C / Aparellador Antoni Monzó, 11 baix esq. Quart de Poblet (València, 46930) e-mail: administrador@enclau.org.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms