Αξιολόγηση της Άποψης που υπάρχει στους Ασθενείς με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας για τα οφέλη της Κλινικής/Θεραπευτικής Άσκησης
Η ομάδα των LifeWalkers (ομάδα μεταδιδακτορικών ερευνητών που δραστηριοποιείται επιστημονικά στον χώρο της κλινικής άσκησης) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και την Ελληνική Εταιρεία για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας διεξάγουν την παρούσα μελέτη
η οποία αποσκοπεί στην συλλογή δεδομένων σχετικά με την άποψη και ενημέρωση που έχουν οι ασθενείς με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας για τα οφέλη της κλινικής/θεραπευτικής Άσκησης ως μέσο υποστηρικτικής αντιμετώπισης των συμπτωμάτων τους.

Τα δεδομένα από τις απαντήσεις του ερωτηματολογίου είναι εμπιστευτικά και η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι εθελοντική και δεν θα διαρκέσει περισσότερο από λίγα λεπτά. Επίσης για την υλοποίηση της μελέτης υπάρχει έγκριση από την Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής Κύπρου (Αρ. Φακέλου: ΕΕΒΚ/ΕΠ/2019.01.156)

Στη Κύπρο υπεύθυνο Ίδρυμα για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης μελέτης είναι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με υπεύθυνο καθηγητή τον Δρ. Χριστόφορο Γιαννάκη στο Τμήμα Ζωής και Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (email: giannaki.c@unic; Τηλ: 22842325) και ο Δρ. Μάριος Παντζαρής Νευρολόγος στο Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου (email: pantzari@cing.ac.cy; Τηλ: 22381699). Στην Ελλάδα υπεύθυνος φορέας είναι η ομάδα LifeWalkers σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, με υπεύθυνη την Δρ. Αργυρώ Κρασέ (email: argyrokrase@hotmail.com).

Για την συμμετοχή σας στην μελέτη απαιτείται η συγκατάθεση σας, σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της μελέτης.
Στο πλαίσιο αυτό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
1.Οι υπεύθυνοι ερευνητές αναλαμβάνουν την ευθύνη για την συλλογή και στατιστική ανάλυση των πληροφοριών που παρέχονται ανώνυμα από εσάς για τις ανάγκες της μελέτης.
2.Κανένας τρίτος δεν θα έχει πρόσβαση με οποιονδήποτε τρόπο στις προσωπικές πληροφορίες των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια ή μετά την ολοκλήρωση αυτής της εργασίας.
3.Όλες οι πληροφορίες που θα αποκτηθούν θα διατηρηθούν ασφαλείς και δεν θα διανεμηθούν σε οντότητες εκτός των συνεργατών μας.
4.Όλες οι σχετικές πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν για τη στατιστική ανάλυση προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός αυτής της μελέτης και τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν σε επιστημονική δημοσίευση μόνο με τη μορφή αυτών των στατιστικών αποτελεσμάτων.
5. Ως δυνητικός συμμετέχων έχετε το δικαίωμα να λάβετε διευκρινίσεις σχετικά με πιθανές αμφιβολίες που ενδέχεται να έχετε ανά πάσα στιγμή και μπορείτε παράλληλα να ζητήσετε λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την μελέτη.
Για το σκοπό αυτό μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους υπεύθυνους ερευνητές για τη μελέτη στη χώρα σας, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων αναφέρονται στην αρχή αυτού του εγγράφου.
Εφόσον η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της παρούσας μελέτης, όπως αυτή περιγράφεται συνοπτικά στα παραπάνω 5 σημεία, σας βρίσκει σύμφωνο/-η. Παρακαλώ επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο στην ερώτηση "1" παρέχοντας την συγκατάθεση σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τον ενθουσιασμό και την υποστήριξή σας.
Συμφωνείτε να συμμετάσχετε στη μελέτη;
Clear selection
Κατανοείτε ότι η συμμετοχή σας είναι εθελοντική;
Clear selection
Συμφωνείτε να χρησιμοποιηθούν οι απαντήσεις σας ανώνυμα και χωρίς να εκτίθενται τα προσωπικά σας στοιχεία σε οποιεσδήποτε αναφορές ή δημοσιεύσεις που μπορεί να παραχθούν;
Clear selection
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy