PROCJENA POTREBA ORGANIZATORA VOLONTIRANJA U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI
Poštovani organizatori volontiranja,

Lokalni volonterski centar VolonterKA provodi anketu u svrhu procjene potreba organizatora volontiranja na području Karlovačke županije i poboljšanja pružanja podrške.
Vaši odgovori pomoći će nam u prilagođavanju i razvijanju aktivnosti za razvoj volonterske infrastrukture.

Za ispunjavanje upitnika potrebno je do 10 minuta.

Molimo Vas da upitnik ispunite do 09.06.2020.

Unaprijed se zahvaljujemo!

LVC VolonterKa


Sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (Uredba), obavještavamo vas da će podaci koje navedete biti registrirani u našoj bazi podataka te će se obrađivati ručno i automatizirano sukladno Uredbi te nacionalnom zakonodavstvu, koje definira provedbu uredbe o zaštiti podataka. Voditelj obrade osobnih podataka je CARPE DIEM udruga za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih (Vrbanićev perivoj 4, 47000 Karlovac, OIB: 75807908806 ) te podatke koriste njezini zaposlenici i vanjski suradnici. Podaci se koriste sukladno uredbi, i to dok je dopuštenje aktivno ili dok ga ne povučete, a sve u skladu i na način na koji propisuje GDPR. U svakom trenutku imate pravo povući svoju privolu pisanim putem na e-mail: info@carpediem.hr ili na adresu udruge, ili zatražiti više informacija o svojim osobnim podacima, kao i sva druga prava koja za Vas proizlaze iz odredbi GDPR-a.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Jeste li suglasni da se Vaši podaci koriste za daljnju obradu podataka u svrhu provedbe ankete za procjenu potreba organizatora volontiranja u Karlovačkoj županiji?
Clear selection
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Carpe Diem. Report Abuse