Besplatna radionica sportskog penjanja i sleklajna (12 i 13. jun)
Email *
Ime deteta *
Prezime deteta *
Datum radionice *
Required
Datum rođenja deteta *
MM
/
DD
/
YYYY
Ime i prezime roditelja *
JMBG ili br. lične karte roditelja *
Broj telefona roditelja *
Unesite vaš kontakt telefon.
S A G L A S N O S T
Boravak u prirodi je neophodan, zabavan i zdrav. Mi smo tu da deci pokažemo kako da se snalaze u prirodi, da uživaju, da se igraju i da ih čuvamo dok uče.

Ipak, potrebno je da svaki roditelj bude svestan da poneka modrica ili ogrebotina, nađu svoj put do nas koji smo aktivni - jednostavno sastavni deo života, učenja i igre.

-------------------------------

Ja dole potpisan roditelj/staratelj saglasan sam da moje dete, može učestvovati na radionici “Tribe kids” koju organizuje Sportski klub “Tribe” iz Beograda.

Elektronskim potpisom ispod potvrđujem verodostojnost gore navedenih podataka i potvrđujem da moje dete dobrovoljno učestvuje na radionici “Tribe kids” koju organizuje Sportski klub "Tribe".

Imajući u vidu eventualne posledice, potvrđujem da je moje dete uradilo sve neophodne lekarske preglede koji dokazuju da je spremano da učestvuje u pomenutoj sportskoj aktivnosti. Izričito izjavljujem i prihvatam da partneri i glavni organizator događaja ne može da potvrdi zdravstveni status i/ili sposobnost mog deteta da učestvuje u navedenoj aktivnosti. Preuzimam punu odgovornost za bilo kakvu štetu ili povrede (novčane ili druge prirode) u toku i/ili zbog učešća mog deteta u pomenutoj aktivnosti i/ili iz bilo kog drugog razloga, i izričito izjavljujem da se organizator izuzima i ne tereti u slučaju takvih oštećenja ili povreda. Osim toga, izričito izjavljujem da prihvatam i ovim putem dajem organizatoru moju saglasnost za fotografisanje mog deteta i snimanje video materijala i/ili korišćenje istog na bilo kom mediju i/ili društvenim mrežama u cilju promocije gore pomenutog događaja. Prihvatam da organizator prikupi i obradi moje lične podatke i podatke mog deteta u skladu sa važećim zakonom.

Ukoliko se slažete sa gore navedenim uslovima, upišite svoje ime i prezime u polje ispod.
Ime i prezime roditelja ili staratelja *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy