Želim postati Nefiks tutor/ka
Živjo

za vse, ki ste se pripravljeni pridružiti ekipi Nefiks tutorjev pripravljamo nov krog izobraževanja za tutorje. Izobraževanje bo potekalo kot e-izobraževanje, vanj pa mesečno vpisujemo nove zainteresirane.

Tutorji so aktivni mladi prostovoljci, ki drugim mladim po svojim močeh predstavljajo Nefiks. Sodelujejo v skupnih projektih, predvsem s področja neformalnega izobraževanja in zaposljivosti, tako doma, kakor tudi v tujini. Dejavni so toliko, kolikor jim dopušča čas - nekateri so bolj opazovalci, drugi pa sooblikujejo dogodke in projekte - obojih pa smo pri Zavodu Nefiks zelo veseli. Več o Nefiksu in aktivnostih je dostopno na portalu www.talentiran.si.

Tutorji postanete tako, da opravite e-izobraževanje, ki obsega 4 naloge in se nato udeleite srečanja v živo, ki poteka po dogovoru z vami nato pa začnete z delom.
Naloge so jasne in preproste - tutorji pa si lahko seveda tudi pomagate med seboj!

Z novim krogom e-izobraževanja bomo pričeli vsak prvi dan v mesecu, trajalo pa bo ves mesec, vzelo pa vam bo približno 6 ur časa.

Po opravljenem izobraževanju boste vabljeni na redna srečanja Nefiks tutorjev, obveščeni pa boste tudi o vseh ostalih dogodkih, ki jih organizira Zavod Nefiks, v njih pa lahko začnete intenzivno sodelovati.

Ime in priimek
Your answer
šola, študij, zaposlitev
Your answer
elektronski naslov
Your answer
telefonska številka
Your answer
Udeležil/a se bom
tvoja vprašanja, komentarji
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms