Bootcamp pentru dezvoltarea abilităţilor copiilor înalte
UNIVERSITATIS MAGICUM, un Bootcamp de poveste pentru copiii cu vârste între: 6– 16 ani

In perioada 12 - 16 iulie 2017, la Predeal, va avea loc UNIVERSITATIS MAGICUM, o tabără de poveste pentru dezvoltarea abilităţilor copiilor, cu vârste între 6 – 16 ani (cu activităţi paralele pe grupe de vârstă). Tabăra, având la bază curricula programului pentru copiii cu abilităţi înalte Gifted4All by Kleine Schule, este destinată copiilor cu abilităţi înalte, precum şi copiilor pentru care se doreşte dezvoltarea abilităţilor. La tabără pot participa copii din orice colţ al României şi nu numai (cu condiţia ca aceştia să cunoască limba română)

Programul acestei tabere se bazează pe doi piloni importanţi: comuniunea cu natura şi autocunoaşterea prin joacă, creaţíe, cântece, poveşti, urmărindu-se dezvoltarea inteligenţelor multiple (naturalistă, kinestezică, spaţială, socială, lingvistică, muzicală, logică, emoţională).

Fiecare copil a primit cadou (gift) o forţă magică, iar la această universitate de magie, prin metode speciale, va merge în descoperirea forţei interioare.
Obiectivul misiunii este foarte precis: descoperirea calităţilor personale și dezvoltarea abilităţilor proprii.
Astfel, încă de la început copilul va da frâu liber imaginaţiei. Îşi va lega bine şireturile bocancilor, îşi va ascuţi simţurile şi se va lansa într-o aventură de cinci zile, în care va trāi experienţe unice alāturi de copii cu aceleași pasiuni și provocāri ca și el. Va pune la dispoziţie artileria grea a potenţialului personal, folosind la maxim abilităţile personale şi descoperind abilităţi noi sau mai puţin antrenate pentru a îndeplini misiunile individuale şi de echipă în diferite activităţi: ateliere de mecatronică, public speaking şi storytelling, dezvoltare personală, drumeţii şi jocuri cu zâmbete nenumărate.

Toate acestea vor fi realizate împreună cu o echipă interdisciplinară cu o experienţă vastă în activităţi pentru copiii şi adolescenţi:
- Lăcrămioara OCUNSCHI – coordonator camp, trainer şi expert în comunicare, lider Cercetașii României, gata de a aduce un fir de magie în aventura copiilor.
- Nadia CODREANU - trainer și lider de cercetasi, jongler abil al metodelor educaționale non-formale
- Oana ROGOZ – psiholog Kleine Schule, Dezvolatare personală, detector de emoţii şi însoţitor de drum în călătoria spre sine
- Tudor PETU – psiholog Kleine Schule, Testări Psihologice, iscusit în a scoate la iveală cele mai ascunse talente ale copiilor
- Ştefan NESIU - BEDREAG - programator şi facilitator Kleine Schule, ştie să facă să se învârtă rotiţele atelierului de mecatronică/ robotică
- Bianca NESIU- BEDREAG - trainer, expert în educaţie non-formală, Vicepreşedinte Kleine Schule, Preşedinte Cercetaşii României 2010 – 2015
- Simona MITREA - specialist în dezvoltarea programelor pentru copiii cu abilităţi înalte, fondatorul programului Gifted4All by Kleine Schule, Preşedinte Kleine Schule

La cerere, după camp, pārinţii pot primi o fișā de observaţii realizată de psihologii prezenţi în camp, fişă din care va reieși un plan individualizat de intervenţie pentru dezvoltarea abilitāţilor copilului.
Asociația pentru Educaţie şi Ştiinţă Kleine Schule continuă astfel programul Gifted4All by Kleine Schule prin organizarea în parteneriat cu Amethyst Tour a acestei tabere destinate copiilor cu abilităţi înalte şi posibil a avea abilităţi înalte, precum şi copiilor pentru care se doreşte dezvoltarea abilităţilor. Mai multe detalii despre tabără: www.kleine-schule.ro/bootcamp

Antrenăm împreună mintea, sufletul şi corpul.

Pentru mai multe detalii:
Lacramioara OCUNSCHI
Coordonator Bootcamp
PR & Communication Kleine Schule
0723 164 871

Costuri. Reduceri. Promoţii
Costul taberei este de 1350 de lei (cazare, 3 mese si 2 gustări pe zi, program educaţional fără precedent în România, construit pe un concept educațíonal foarte bine documentat) .

Locul este rezervat dupā plata avansului de 400 de lei. Diferenţa, de 950 lei, urmând a fi plătită până pe data de 3 iulie.

Plăteşte avansul până pe 13 iunie, iar costul taberei este 1300 lei. Diferenţa va fi plătită până pe data de 3 iulie.
Plăteşte integral până pe 13 iunie, iar costul taberei este 1250 lei.
Acordăm o reducere de 10% pentru 2 fraţi (surori), in loc de 2700, costul taberei va fi 2430 lei, cu avans de 800 lei.
Pentru membrii programului educaţíonal Gifted4All by Kleine Schule costul taberei este 1150 lei, cu avans de 400 lei.

Plata avansului se face în contul IBAN RO10BTRL01401202266063XX, deschis la Banca Transilvania, beneficiar Amethyst Tour, CIF 27405804.
La detalii de platā vā rugām sā precizaţi: platā avans tabārā și numele copilului

Alte costuri (opţíonale):
- Trasportul este 60 lei/copil şi nu intrā în preţ.
- La cerere, după camp, pārinţii pot primi o fișā de observaţii realizată de psihologii prezenţi în camp, fişă din care va reieși un plan individualizat de intervenţie pentru dezvoltarea abilitāţilor copilului. Fișa de observaţie se elibereazā la cerere fiecārui pārinte interesat și costā 100 de lei/ copil

După plata avansului, veţi fi contactaţi pentru a vi se transmite:
- contractul,
- factura,
- acordul parental,
- fişa medicală,
- lista de echipament
- acord foto

Anulare:
- În cazul anulării rezervării până pe data de 30 iunie, vi se va restitui avansul de 400 lei, mai puţin Taxa de anulare de 150 lei.
- În cazul anulării rezervării după data de 1 iulie, nu se va restitui avansul de 400 lei
De ce percepem taxă de anulare? Pentru că o dată lansată înscrierea, echipa pregăteşte deja materiale personalizate pentru fiecare copil.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service