Inscripció per participar en la nova iniciativa de "Fet al Bages: visites a productors i elaboradors de la comarca"
FET AL BAGES és una iniciativa del Rebost del Bages que pretén impulsar la creació d’experiències gastronòmiques a traves de les visites a explotacions agrícoles i ramaderes, així com a obradors de productes agroalimentaris. L’objectiu és consolidar un calendari regular anual de visites fixes a productors o elaboradors.

En aquest 1er any es preveu realitzar una sèrie de tallers i assessoraments a les empreses que vulguin adherir-se per tal d’ajudar-les en tot allò que faci falta perquè puguin oferir una experiència turística al visitant i acabar l’any amb un mínim d’empreses visitables que ens permeti editar un fulletó i integrar la seva oferta als gairebé 80 Punts d’Informació Turística de la comarca.

El programa de “Fet al Bages” es coordinarà amb el Benvinguts a Pagès d’enguany a fi d’aprofitar les sinèrgies d’ambdós programes.

Cognoms: *
Your answer
Nom: *
Your answer
Empresa (nom comercial): *
Your answer
Producte principal: *
Breu descripció de la vostra empresa/activitat: *
Expliqueu què feu i com ho feu. Per què és interessant que us vinguin a visitar i què podeu oferir al visitant. Quina és la vostra proposta de valor? (amb 5 línies o 500 caràcters ja en tenim prou!)
Your answer
Municipi *
Your answer
Correu electrònic: *
Your answer
Telèfon: *
Your answer
Comentari o observació:
Feu-nos arribar algun comentari o observació que ens vulgueu fer relacionat amb la iniciativa "Fet al Bages"
Your answer
D'acord amb el que estableix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades personals subministrades per vostè, s'incorporaran en un fitxer d’“Usuaris de Serveis”, del que el Consell Comarcal del Bages és responsable, i seran objecte de tractament, per a l'exclusiva finalitat de gestionar els diversos serveis públics del Consell Comarcal utilitzats pels usuaris, en l’àmbit de les seves funcions.

Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició que legalment li corresponen, dirigint-se al Consell Comarcal del Bages, per correu postal a la Muralla de Sant Domènec, 24 08241 de Manresa o correu electrònic (lopd@ccbages.cat).

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service