Pakanaverkon Syysleiri 2019 Ilmoittautuminen
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Pakanaverkko ry:n Syysleirille joka järjestetään 4-6.10.2019 Valkeakoskella, Kariniemen leirikeskuksessa.

Lomakkeella kerättyjen tietojen säilyttäminen ja käsittely tehdään tapahtumakävijärekisterin tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Seloste antaa myös tietoa ilmoittautuneiden oikeuksista omien tietojensa hallintaan liittyen. Tietosuojaselosteen löydät osoitteesta https://bit.ly/308rZBY. Mikäli et halua, että tietojasi säilytetään ja käsitellään Google Forms -pilvipalvelussa (josta ne poistetaan tapahtuman jälkeen), voit myös ilmoittautua sähköpostitse lähettämällä tässä lomakkeessa kysyttyä vastaavat tiedot osoitteeseen pakanaleiri@gmail.com. Samaa osoitetta käyttämällä voit olla järjestäjiin yhteydessä, mikäli sinulla on ilmoittautumiseen liittyviä tai muuten leiriä koskevia kysymyksiä.
Nimi *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Pakanaverkon jäsennumero (jos jäsen)
Kotikunta *
Täysi-ikäisyys *
Alaikäiset voivat osallistua leirille huoltajan tai muun, huoltajan hyväksymän vastuullisen aikuisen seurassa. Jos olet itse alaikäinen, ilmoita kanssasi osallistuvan aikuisen nimi tämän lomakkeen "Muuta mainittavaa" -kohdassa. Jos puolestaan olet aikuinen, jonka seurassa leirille osallistuu alaikäinen henkilö, ilmoita tämän nimi.
Majoitusmuoto *
Erityisruokavaliot
Haluan auttaa seuraavilla tavoilla
Haluan jatkossa kuulla Pakanaverkon tapahtumista sähköpostitse *
Muuta mainittavaa
Kerro tässä esimerkiksi, jos sinulla on vakavia allergioita tai sairauksia joista meidän olisi hyvä tietää. Tässä voit myös ilmaista halukkuutesi järjestää leirillä jotain ohjelmaa, antaa palautetta tästä ilmoittautumislomakkeesta tai kertoa muita terveisiä järjestäjille.
Tietojen tallentaminen *
Lomakkeella annettujen tietojen säilyttämisestä ja käsittelystä vastaavat leirityöryhmä sekä viime kädessä Pakanaverkko ry:n hallitus. Tiedot poistetaan leirin jälkeen. Tarkemmin tietojen tallentamista määrittää tapahtumakävijärekisterin tietosuojaseloste, joka löytyy osoitteessa https://bit.ly/308rZBY.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy