Lär dig Trello, projektplanering med Anna Seefeldt
Känner du till appen Trello? "Organize anything, with anyone, anywhere" säger deras slogan. Trello är ett verktyg för att samarbeta online. Man orgainserar projekt i "boards". Trello visar vad man arbetar med, var i processen man befinner sig, samt vilka som gör vad. Verktyget kan vara ett bra sätt att arbeta med projekt inom en SWEA-avdelning.

Läs mer om Trello här: https://trello.com/

Anna Seefeldt är Swea och tidigare ordförande i SWEA Singapore och har tidigare även varit Swea i både London och Zurich. Anna har erfarenhet från reklam och marknadsföring och även från finansbranschen.
Född och uppvuxen i Helsingborg och har utbildning, Bachelor of Honours degree inom Design Management från University for the Creative Arts, England samt licensierad finansiell rådgivare från FINMA i Schweiz.

Sedan 2016 bor Anna i Singapore där hon 2019 startade sitt företag Pink Pineapple Consulting Pte. Ltd. med fokus på marknadsföring och affärsutveckling för små och medelstora företag.


TID: Måndag 18 maj, kl 14.00 Stockholm, 13.00 London, 08.00 New York, 20.00 Singapore

ANMÄL dig nedan - glöm inte klicka SKICKA - SEND!

Har du frågeställningar runt Trello och projektplanering som du vill att Anna tar upp under webbinariet, skriv dem gärna under sista frågan i anmälningsformuläret nedan.

Detta är ett webbinarium för Sweor som är betalande medlemmar.

Självklart så spelar vi in och delar en länk med alla anmälda efter webbinariet.



Varmt välkommen!

SWEA International


Frågor?
Maila Anna Bril, Ansvarig Sociala Medier, Kommunikationskommittén, SWEA International
annabrilsm@gmail.com


Hur går det till?

Vi kommer att använda webbinarie-verktyget Zoom. Du kommer att få en länk till webbinariet dagen innan, via email.

Håll utkik!
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Email: *
Your answer
SWEA Avdelning (skriv bara namnet på staden/landet, inte SWEA): *
Your answer
Om du har funderingar eller frågor runt Trello och projektplanering, så skriv dem gärna här:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy