4G-Toertocht - Info en aanmelden
Beste sportieveling,

Natuurlijk doen wij als 4G-kerken al best veel samen. Toch mist er wat ons betreft nog wel het een en ander. Bijvoorbeeld elkaar ontmoeten door lekker samen te fietsen en daarna een hapje te eten.

Daarom is het tijd voor de eerste 4G-toertocht! Jij fietst toch ook mee?

Wat gaan we doen?
Op zaterdag 9 juli verzamelen we ergens in Hattem om 13:30 uur. De locatie wordt voorafgaand aan de tocht met jullie gedeeld en is o.a. afhankelijk van het aantal aanmeldingen. We beginnen met een kop koffie of thee en zullen de informatie rondom groepsindeling, routes en wegkapiteins met jullie delen.

Vanaf 14:00 uur gaan we van start met de verschillende fietstochten.

De routes eindigen allemaal bij de startlocatie. Daar worden jullie opgevangen met een welverdiend potje bier, of wat anders natuurlijk. Nadat iedereen is uitgehijgd en gehydrateerd is het tijd om gezellig samen een hapje te eten. Geen haute cuisine, tenzij je een broodje hamburger of versgebakken kibbeling hieronder schaart ;-)

Er is een open eind, dus als je jezelf danig begint te ruiken of als je gesprekspartner hints in die richting geeft, dan is het tijd voor een douche en kun je huiswaarts keren.

Vul je gegevens hieronder in dan ontvang je van ons een Tikkie voor het inschrijfgeld (€ 10,00). Zodra je betaald hebt is je aanmelding definitief.

De deadline voor aanmelden is 20 juni! Meld je dus op tijd aan...

Aanvullende informatie (waaronder dus start- en finishlocatie) over het verloop van het evenement ontvang je in de week voor 9 juli in de mail. Hou die dus goed in de gaten.

We zien je graag de 9e! Heb je vooraf vragen? Stuur dan een mail naar 4gtoertocht@gmail.com.

Hartelijke groet,
De 4G-toertocht organisatie

Rutger Kamphuis
Steven Rouvoet
Peter Slump
René Slump
Gerbrand Veltkamp
Sjoerd de Wit
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Wat is je voornaam? *
Wat is je achternaam? *
Wat is je e-mailadres? *
Wat is je mobiele nummer? *
Met welke tocht ga jij meefietsen? *
Wil jij eventueel als wegkapitein* acteren? *
* De wegkapitein laadt de route in op haar/zijn fietscomputer en zorgt ervoor dat de groep (10 fietsers) deze volgt op de afgesproken gemiddelde snelheid.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Berends & Slump B.V.. Report Abuse