TRIA OPTATIVES 3r ESO
NOTA: LA TRIA D'OPTATIVES ÉS TELEMÀTICA I NO S'HA D'IMPRIMIR EL FORMULARI
MITOLOGIA
En aquesta matèria, amb l’ús de les TIC i les eines digitals adequades per a l’aprenentatge, elaboraràs un blog amb els objectius següents:
-conèixer la mitologia clàssica a través dels seus déus i deesses, herois i heroïnes (Aquil·les, Hèctor, Ulisses, Calipso, Circe, Hèrcules, Perseu, Andròmeda, Medea ...) i éssers prodigiosos (Medusa, les sirenes, els centaures, els sàtirs, les harpies, l’Hidra, el Ca Cèrber, els ciclops...);
-percebre la seva repercussió sobre les manifestacions artístiques i culturals del món actual (cinema, fotografia, publicitat, imatge, pintura, escultura...);
-aprendre a respectar el nostre patrimoni cultural del passat i, finalment,
-millorar la teva competència digital i estimular la teva creativitat.
EMPRENEDORIA
En aquesta matèria aprendràs conceptes del món de l’economia a través dels mitjans de comunicació digitals i del cinema. Crearàs la teva pròpia empresa virtual: elaboraràs el pla d’empresa, dissenyaràs el producte que vols vendre, el teu logo i la publicitat que permetrà donar-te a conèixer a través de la xarxa. A més, realitzaràs unes activitats que t’ajudaran a prendre decisions sobre el teu itinerari formatiu i professional.
FRANCÈS / FRANÇAIS*
L'objectiu d'aquesta optativa és aprendre a llegir, parlar i escriure en francès sobre situacions quotidianes a partir de l'estudi dels aspectes gramaticals bàsics i el treball del vocabulari sobre el menjar, la roba, els transports, els països, les professions... També aprendràs aspectes de la cultura francesa.
*Els alumnes que triïn aquesta optativa l’han de cursar tot l’any, és a dir, l’han de marcar els dos semestres. En l’assignació d’aquesta optativa, tindran preferència els alumnes que hagin cursat “Introducció al francès” a 2n d’ESO. Finalment, el fet de cursar aquesta optativa a 3r, dóna preferència a poder-la cursar també a 4t.
LA PETJADA ECOLÒGICA
Efecte hivernacle, pluja àcida, purins, desertització...Quin és l’origen dels problemes del nostre planeta? En quina mesura en som responsables? Què hi podem fer? És important saber què passa. Ens hi estem jugant el futur.
ESPORTS DE RAQUETES
Entenem per esports de raqueta aquells esports d'adversari en què es colpeja un mòbil amb un implement anomenat raqueta. En aquesta optativa farem un tastet de diferents esports que utilitzen les mans, pales o raquetes per jugar la pilota: indiaques, tennis taula, bàdminton… Estàs preparat?
ALEMANY / DEUTSCH*
Hallo! Wie geht’s? Vas fer el tastet d’alemany a 2n d’ESO i et vas quedar amb ganes d’aprendre’n més? Si és així, aquesta és la teva optativa. Farem un recordatori ràpid del que vam aprendre a 2n i seguirem endinsant-nos en l’aprenentatge d’aquesta llengua apassionant.
*Els alumnes que triïn aquesta optativa l’han de cursar tot l’any, és a dir, l’han de marcar els dos semestres. En l’assignació d’aquesta optativa, tindran preferència els alumnes que hagin cursat “Introducció a l’alemany” a 2n d’ESO.
VISUAL I PLÀSTICA
En aquesta optativa s'ampliaran els continguts de l'assignatura de Visual i Plàstica de 3r, des dels aspectes més amplis del dibuix artístic fins a les tècniques graficoplàstiques.
Nom (Camp obligatori) *
Cognoms (Camp obligatori) *
Tria les optatives del 1r semestre, prioritzant-les segons les teves preferències.
PREFERÈNCIA 1
PREFERÈNCIA 2
PREFERÈNCIA 3
PREFERÈNCIA 4
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Instituto Quercus. - Terms of Service - Additional Terms