TanssiMix-kerhot kevät 2018, ilmoittautuminen
Ilmoittaudu tällä lomakkeella TanssiMix-kerhoon. Kerhot järjestetään Lehmon, Kontiolahden sekä Karsikon kouluilla.

TanssiMix-kerhot kouluilla käynnistyvät jälleen tammikuussa 2018. Kaikissa kerhoissa opettajana on Mitja Pilke. Kerhot toimivat:
- Kirkonkylän (Kontiolahti) koululla maanantaisin 8.1.-23.4.
- Karsikon koululla tiistaisin 9.1.-17.4.
- Lehmon koululla keskiviikkoisin 10.1.-18.4.

Lisäksi lauantaina 5.5. järjestetään kaikkien TanssiMix-kerhojen yhteinen kevätmatinea Reijolan yhteisötalossa. Hiihtolomalla ei ole kerhoa.

TanssiMix-kerhoissa tanssitaan eri tanssilajeja kansantansseista katutansseihin. Kerhoissa opetellaan eri lajien alkeita, harjoitellaan pieniä tanssikoreografioita ja suunnitellaan omia tansseja. Lehmon ja Kirkonkylän kouluilla on erikseen kerhot 1.-3.-luokkalaisille ja 4.-6.-luokkalaisille. Karsikossa on tarjolla kaksi kerhoa 1.-3.-luokkalaisille.

TanssiMix-kerhot on tarkoitettu kyseisten koulujen oppilaille. Karsikon kerhoon voivat ilmoittautua myös Rantakylän koulun oppilaat, ja kumpaankin kerhoon mahtuu korkeintaan 12 osallistujaa. Karsikossa osallistumismaksu on 25 euroa / syksy. Kirkonkylän ja Lehmon kerhoihin mahtuu korkeintaan 20 oppilasta, ja kerhot ovat maksuttomia.

Toiminnan järjestää Nuorisoseura Motora ry yhteistyössä koulujen kanssa. Toimintaa osarahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Lapset ovat vakuutettuja toiminnan aikana.

Lisätietoja: info(at)motora.fi

Lapsen nimi *
Your answer
Huoltajan sähköposti *
Your answer
Sähköposti uudelleen *
Your answer
Huoltajan puhelinnumero *
Your answer
Kerho, johon ilmoittaudutaan *
Lapsen luokka
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms