Dag van de leerkracht 2017
Voor de dag van de leerkracht van dit schooljaar kozen we voor de interactieve voorstelling 'ja of JA? De strategie van het geluk' van Frederik Imbo.

Onderzoek leert ons dat je manier van denken voor een groot stuk bepaalt hoe gelukkig je bent. Reden te meer om te investeren in een duurzame strategie voor je geluk. En dat hoeft niet eens vervelend te zijn.
Dankzij ‘ja of JA? – de strategie van het geluk’ kom je op een leuke manier tot inzichten om je geluk zelf in handen te nemen. Depressies, burn-outs,... misschien ben je er al mee in aanraking gekomen, bij jezelf of bij een collega of naaste. Schijnbaar is het steeds moeilijker om simpelweg gelukkig te zijn.

Meer uitleg over deze voorstelling vind je hier: http://www.imboorling.be/nl_BE/producties/ja-of-ja

Praktisch:
Datum: donderdag 26 oktober
Tijdstip: deuren gaan open vanaf 19u30
Plaats: Sporthal De Klavers Belsele (Sint-Andriesstraat 4)
Er is plaats voor 300 deelnemers dus snel erbij zijn is de boodschap. Er kan worden ingeschreven via een link die zal verschijnen op de website van de scholengemeenschap (www.sgsnbao.be) vanaf 5 oktober tot en met zondag 15 oktober. De website wordt offline gehaald vanaf het moment dat we de 300 personen hebben bereikt.

Je inschrijving is pas definitief als je een toegangsticket krijgt. Dit zal je ontvangen via de school. Het is belangrijk dat je dit goed bewaart.

Volledige naam deelnemer *
Your answer
(Hoofd)school waar je werkzaam bent *
Door het vinkje aan te duiden bevestig je je aanwezigheid bij de voorstelling *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms