Korisalumni-kiertueelle ilmoittautuminen
Finnish Basketball Hall of Famen alumnikiertueen tarkoitus on verkottaa alumneja, kertoa toiminnasta ja käynnistää esim. korisnuorten työkokemusta ja valmentautumista parantavia prosesseja. Tapahtumissa on mielenkiintoisia alustajia eri aiheista synnyttämään alumneille ideoita omallekin työuralle.

Kiertueella vielä yksi paikka jäljellä:

- Helsinki keskiviikkona 16.5. (Juhlatapahtuma - 90 vuotta Robert Petersenin syntymästä! Alustajina Timi Petersen: Robert Petersenin perintö, Ville Vainio: Mitä alumnius on ja muistojani Petersenistä mentorinani, Jari Raitanen*)

Tapahtumat järjestetään Hook- ravintoloissa kello 14-15.30. Tilaisuuteen osallistuminen ei maksa mitään. Tarjolla on pientä purtavaa ja hyvää seuraa. Tilaisuuksiin otetaan max. 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

*Kaikissa tapahtumissa on yhtenä vieraana Jari Raitanen (Work Pilots), jonka johdolla keskustellaan siitä, miten voisimme parhaiten luoda työkokemusta nuorille koripalloilijoille peliuran lomassa. Tavoitteena on luoda paikallisia pooleja, joiden kautta nuorten työllistäminen ja tukeminen tehdään mahdollisimman helpoksi. Tästä toivotaan syntyvän hyötyä seuratasolle asti.

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille alumneille ja jos et pääsekään, ilmoitathan siitä, jotta joku muu pääsee tilallesi.

Osallistun seuraavaan tapahtumaan:
Osallistujan nimi
Your answer
Osallistujan sähköposti
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service