Prijava za sudjelovanje na Info danu Erasmus+: Sport

Informativni dan održat će se 11. veljače 2019. godine u Zagrebu, hotel Academia, Tkalčićeva 88. Predviđeno vrijeme trajanja informativnog dana je od 10:oo do 12:00 sati.

Cilj je podići svijest o mogućnostima koje pruža program Erasmus+: Sport kako bi se potaknuli relevantni dionici na korištenje EU potpora za razvoj športa.

Predstavit će se pravila za podnošenje prijedloga kako bi potencijalni prijavitelji bolje razumjeli mogućnosti koje pruža program Erasmus+:Sport. Također, planirana je i panel diskusija s voditeljima projekata kroz koju će potencijalni prijavitelji steći bolji uvid u pripremu i provedbu projekata.

Na informativnom danu mogu sudjelovati predstavnici neprofitnih športskih udruga i drugih prihvatljivih prijavitelja, kao što su jedinice lokalne i područne samouprave te neprofitne javne odgojno-obrazovne ustanove. Broj sudionika na informativnom danu je 100. Zbog ograničenog broja mjesta molimo da iz svake udruge / organizacije / kluba / saveza bude prijavljen samo po jedan predstavnik.

Podaci o organizaciji
Naziv: *
Your answer
E-pošta: *
Your answer
Podaci o predstavniku/ci organizacije
Ime: *
Your answer
Prezime: *
Your answer
Funkcija u organizaciji: *
Your answer
E-pošta: *
Your answer
Telefon: *
Your answer
Obrada osobnih podataka
Na temelju Vaše prijave za radionicu, Središnji državni ured za šport i Hrvatski olimpijski odbor obrađuju Vaše gore navedene osobne podatke za potrebe organizacije i provedbe radionice Priprema projektnih prijedloga za natječaj Erasmus+: Sport 2019 . Nastavno, Središnji državni ured za šport i Hrvatski olimpijski odbor mogu Vaše kontakt podatke u budućnosti iskoristiti kako bi Vas pozvali na slične događaje. Svaki takav poziv sadržavat će uputu za odjavu kojom možete tražiti da se Vaši podaci ne koriste u te svrhe.

Za sva pitanja kontaktirajte nas na medunarodna-sport@sdus.hr

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service