INSCRIPCIÓ III Edició PREMIS DONA I ESPORT 2.0
El proper 25 de Gener de 2019 es celebrarà la 10a Taula Rodona "Dona i Esport", aquest any "Dona, Esportista Inclusiva", durant aquesta jornada es farà el lliurament de premis en les diferents categories de la III edició de Dona i Esport 2.0. #Balafiaxdonaiesport on és premien les esportistes i les dones que s'han inscrit en les diferents modalitats i són actives a les xarxes socials per tal de visibilitzar les dones esportistes. Per a més informació sobre els premis us podeu adreçar al blog de l'associació: http://donabalafiaassc.blogspot.com.es/. Per facilitar el seguiment de les xarxes de les participants, aquestes hauran de fer arribar aquest formulari d'inscripció indicant la següent informació :
Email address *
Nom i Cognoms *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon mòbil *
Your answer
Data de Naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Esport *
Your answer
Club *
Your answer
Categoria del premi a la qual opta *
Compte twitter
Your answer
Compte Facebook
Your answer
Compte Instagram
Your answer
Canal You Tube
Your answer
Blog personal
Your answer
Altres xarxes
Your answer
En cas que la participant sigui menor, s'hauran d'omplir les següents dades
Nom i Cognoms
Your answer
Mare/Pare/Tutor
Your answer
Correu- electrònic
Your answer
Dona Balafia respectarà en tot moment la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, configurada per la Llei orgànica 15/1999, i el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei.
Les persones participants en el concurs, pel fet de participar, consenten que les seves dades siguin incorporades al fitxer de dades de dona Balàfia. Les dades podran ser utilitzades per gestionar el concurs, i a més, per proporcionar informació d’activitats relacionades amb el Barri de Balàfia i la promoció de l’esport.
Les participants tenen la possibilitat d’accedir, rectificar, cancel•lar o oposar-se a la informació facilitada adreçant-se a dba@balafia.org
Amb l'enviament del formulari Accepto la política de privacitat

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service